Αρχική Νέα Koi Sushi Bar: Αληθινή γεύση Ιαπωνίας για όλα τα budget

Koi Sushi Bar: Αληθινή γεύση Ιαπωνίας για όλα τα budget

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το concept που έφερε την επανάσταση στον χώρο του «γρήγορου» φαγητού έχει μπει για τα καλά στην καρδιά των καταναλωτών. Το δημοφιλές sushi, με απήχηση σε ντόπιους και τουρίστες έχει επιτύχει να εδραιώσει την τάση του ποιοτικού street food, διαγράφοντας μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία.

Γιατί λοιπόν αποτελεί το Koi Sushi Bar ένα ιδιαίτερα κερδοφόρο επιχειρηματικό μοντέλο;  Οι franchisees του καταστήματος στο Παγκράτι μας εξηγούν: “Το Koi προσφέρει πολλαπλές πηγές εσόδων καθώς περιλαμβάνει sit in, take away και delivery, και παράλληλα συνδυάζει τέλεια πλούσιο προϊοντικό μείγμα με την value for money φιλοσοφία.”

Τα sushi bars, τοποθετημένα πάντα σε περιοχές υψηλής εμπορικότητας και τουριστικούς προορισμούς, προσφέρουν  μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία με Ιαπωνική ταυτότητα. Βασικές αξίες το ποιοτικό προϊόν, οι προσιτές τιμές και η φιλική εξυπηρέτηση.

Το εξαιρετικά κερδοφόρο Koi, με ανανεωμένο κατάλογο προσφέρει πλέον και νέες γεύσεις της Ιαπωνικής κουζίνας με premium πιάτα αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών στα καταστήματα.

Το Koi ανταποκρίνεται πλήρως στην στροφή του κοινού στο υγιεινό και φρέσκο φαγητό  αποτελώντας πλέον σταθερά σημείο αναφοράς στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Koi Sushi Bar κάνε κλικ ΕΔΩ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ