Αρχική Νέα KIOSKY’S One STOP All: Το πιο αναγνωρισμένο brand name της μικρής λιανικής

KIOSKY’S One STOP All: Το πιο αναγνωρισμένο brand name της μικρής λιανικής

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

 

Τα Kiosky’s One Stop All, αλλάζουν την εικόνα της μικρής λιανικής προτείνοντας ένα μοντέλο
franchise που βασίζεται στην ευκολία ανοίγματος του καταστήματος, στο γρήγορο payback
της αρχικής επένδυσης, στην καθημερινή υποστήριξη και στην αμοιβαία κερδοφορία μέσω της

ολοκληρωμένης κάλυψης των αναγκών της αγοράς!

Τα KIOSKY’S One STOP All , αλλάζουν την εικόνα της μικρής λιανικής προτείνοντας ένα μοντέλο franchise που βασίζεται στην ευκολία ανοίγματος του καταστήματος, στο γρήγορο payback της αρχικής επένδυσης, στην καθημερινή υποστήριξη και στην αμοιβαία κερδοφορία μέσω της ολοκληρωμένης κάλυψης των αναγκών της αγοράς!

Τα KIOSKY’S One STOP All, είναι η νέα είναι η νέα πρόταση franchise των KIOSKY’S που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στις καθημερινές συνήθειες των καταναλωτών, προσφέροντας πολλαπλές πηγές εσόδων. Τα 420 σημεία πώλησης, οι συμφέρουσες τιμές, η συνέπεια, η φιλική εξυπηρέτηση και τα 16 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, έχουν κάνει τα Kiosky’s τον leader της αγοράς της μικρής λιανικής.

Τα KIOSKY’S One STOP All είναι τα convenience stores της νέας γενιάς, τα οποία μέσα από ένα διευρυμένο ωράριο, βρίσκονται αδιαλείπτως στην υπηρεσία του καταναλωτή με εκατοντάδες ποιοτικά προϊόντα απαραίτητα για την καθημερινότητά του.

Η αποδοτικότητά τους οφείλεται στην ευκολία που προσφέρουν στον πελάτη. Είναι το σημείο όπου ο πελάτης μπορεί να αγοράσει από καπνό μέχρι κάποιο καθαριστικό για το σπίτι, έχοντας την ίδια ώρα τη δυνατότητα να πληρώσει και κάποιο λογαριασμό, γλυτώνοντας πολύτιμο χρόνο.

Τα KIOSKY’S One STOP All, είναι η πρόταση franchise που ήρθε για να δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων προσφέροντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα ανάπτυξης σε δυναμικούς franchisees. Ο συνεργάτης δε χρειάζεται να έχει σχετική πείρα. Είναι όμως πολύ βασικό να έχει όρεξη για δουλειά και τη διάθεση να συνεργαστεί σε μια βάση ειλικρίνειας και αμοιβαίας κερδοφορίας!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ