Αρχική Νέα KIOSKY’S One STOP All: Το μέλλον της μικρής λιανικής

KIOSKY’S One STOP All: Το μέλλον της μικρής λιανικής

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα νέας γενιάς convenience stores KIOSKY’S One STOP All με ήδη 8 καταστήματα στο δυναμικό τους, ετοιμάζονται να κατακτήσουν τη μικρή λιανική και να προσφέρουν συμφέρουσες και “βολικές” λύσεις για πελάτες και franchisees.

Ένα κατάστημα KIOSKY’S One STOP All τα έχει όλα. Λειτουργεί ταυτόχρονα ως mini market, coffee shop, snack shop, περίπτερο- ψιλικατζίδικο και σημείο εξυπηρέτησης πελατών, καθώς ο επισκέπτης μπορεί να πληρώσει διάφορους λογαριασμούς, από ΔΕΗ, ΟΤΕ μέχρι βεβαιωμένες οφειλές προς το Δημόσιο.

Το διευρυμένο ωράριο σε συνδυασμό με τα πολλά και διαφορετικά μεταξύ τους κοινά που εξυπηρετεί, αυξάνει την ημερήσια μέση απόδειξη και κατ’ επέκταση την κερδοφορία του κάθε καταστήματος που ανήκει στην αλυσίδα. Το KIOSKY’S One STOP All προσφέρει πολλά παραπάνω από ένα απλό convenience store και είναι φανερό από τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Η εκπαίδευση, η στήριξη στα πάντα σχετικά με το κατάστημα, οι εμπορικές συμφωνίες με ειδικούς παραγωγούς και η αποκλειστική συνεργασία με εταιρεία logistics, εξασφαλίζουν μια επιτυχημένη συνεργασία και υγιή ανάπτυξη.

Γίνε εσύ ο επόμενος franchisee της KIOSKY’S One STOP All.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ