Αρχική Νέα KIOSKY’S One STOP All με το κλειδί στο χέρι

KIOSKY’S One STOP All με το κλειδί στο χέρι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα νέας γενιάς convenience stores KIOSKY’S One STOP All , αλλάζουν τα δεδομένα της μικρής λιανικής και στο franchising, προσφέροντας λύσεις ευκολίας όχι μόνο στους πελάτες αλλά και στους μελλοντικούς συνεργάτες, ακολουθώντας πρότυπα διεθνών προδιαγραφών.

Τέσσερα νέα καταστήματα στην Ηλιούπολη, στην Πεύκη, στο Περιστέρι και στα Πατήσια είναι έτοιμα να υποδεχτούν νέους franchisees, οι οποίοι με το κλειδί στο χέρι, θα μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα τη λειτουργία της επιχείρησής τους, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

Σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας KIOSKY’S One STOP All , ένας επισκέπτης θα βρεί μια μεγάλη γκάμα προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως καθαριστικά, τρόφιμα, ποτά, ψιλικά κλπ και θα έχει τη δυνατότητα πληρωμής κάποιων λογαριασμών, ικανοποιώντας πλήρως κάθε του ανάγκη.

Το διευρυμένο ωράριο και τα πολλαπλά κοινά που εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, θέτουν γερές βάσεις για υψηλές αποδόσεις και γρήγορο payback της αρχικής επένδυσης. Με βασικές αξίες τη διαφάνεια, την εμπιστοσύνη και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα επιχειρηματικής ανάπτυξης σε ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν σε ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αποδοτικότητας.

Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας και εξυπηρέτησης, ώστε να διασφαλίζονται οι υψηλές πωλήσεις αλλά και η ποιότητα των υπηρεσιών, μέσω της συνεχούς προσφοράς customized συμβουλών και λύσεων σε όλα τα μέλη του δικτύου.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ