Αρχική Νέα KIOSKY’S One STOP All: Καλύπτει όλες τις ανάγκες σε μία μόνο επίσκεψη

KIOSKY’S One STOP All: Καλύπτει όλες τις ανάγκες σε μία μόνο επίσκεψη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα KIOSKY’S One STOP All καινοτομούν στη μικρή λιανική και παρουσιάζουν μια δική τους κατηγορία που επαναπροσδιορίζει τα convenience stores και τα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Τα mini market KIOSKY’S OSA περιλαμβάνουν εκτός από τα κλασικά προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς σε ένα τυπικό κατάστημα, αλλά και εξειδικευμένες προϊοντικές κατηγορίες που καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες, σνακ, τυρόπιτες, σάντουιτς, καφέ, χυμούς, καπνό, τσιγάρα καθώς και παροχη υπηρεσιών μέσω της πληρωμής διαφόρων λογαριασμών (ΔΕΗ, ΟΤΕ, κινητό, εφορία κλπ).

Η κερδοφορία του franchisee ενός KIOSKY’S One STOP All ενισχύεται από το διευρυμένο ωράριο, αλλά και από τις σχέσεις καθημερινότητας που χτίζει με τους πελάτες, ενισχύοντας παράλληλα την επαναληψιμότητα των αγορών τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο franchisee της KIOSKY’S OSA στην Αργυρούπολη κ. Αντώνης Σαρδέλης, «Το διευρυμένο ωράριο σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές και την ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν, βοηθάει αυτού του τύπου τα μαγαζιά να παραμείνουν ανταγωνιστικά και συνεπώς ζωντανά για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Οι στρατηγικές συνεργασίες με επιλεγμένους προμηθευτές, η ευκολία ανοίγματος του καταστήματος, η ευρεία προϊοντική γκάμα και τα πολλαπλά profit centers, προσφέρουν ευκαιρίες και προοπτικές ανάπτυξης σε φιλόδοξους franchisees και θέτουν γερές βάσεις ειλικρίνειας και αμοιβαίας κερδοφορίας.

Τη συνέντευξη του κ. Αντώνη Σαρδέλη, franchisee της KIOSKY’S OSA Αργυρούπολης, θα δημοσιευθεί στο Τ. 65 του Franchise Success.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ