Αρχική Νέα KIOSKY’S One STOP All: 5 κέντρα εισοδήματος, μία μοναδική πρόταση!

KIOSKY’S One STOP All: 5 κέντρα εισοδήματος, μία μοναδική πρόταση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Πόσο βολικό θα ήταν σε ένα μαγαζί να μπορείς να ψωνίσεις, να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, να απολαύσεις ένα σνακ και τέλος να πιεις το καφεδάκι σου; Ε λοιπόν, αυτό το όραμα είχαν οι υπεύθυνοι της KIOSKY’S One STOP All και το έκαναν πραγματικότητα!

Kiosky's One STOP All

Ο τίτλος του καταστήματος δεν θα μπορούσε να είναι πιο επεξηγηματικός. Με μια και μόνο στάση, μπορείς να καλύψεις πολλαπλές ανάγκες. Ποτέ ξανά δεν είχαμε δει 5 καταστήματα σε ένα! Coffee shop, snack shop, mini market, ψιλικά και γωνιά με τσιγάρα, θα τα βρείτε όλα στο ίδιο κατάστημα, που αποτελεί το «μέλλον της μικρής λιανικής», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα αδέρφια Σαρδέλη, franchisees της KIOSKY’S One STOP All σε Άλιμο και Αργυρούπολη.

kioskys.glyfada

H εξέλιξη του convenient store με το ευχάριστο, φιλικό περιβάλλον ήρθε λοιπόν, για να συναγωνιστεί τα μεγάλα supermarket και να προσφέρει ευκαιρίες σε όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυό της. Η εταιρεία – leader της μικρής λιανικής «αγκαλιάζει» τους νέους συνεργάτες μέσω της συνεχούς υποστήριξης και εκπαίδευσης, ώστε να επιτευχθεί η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία των καταστημάτων.

Kiosky's One STOP All

Η συνέντευξη των franchisees της KIOSKY’S One STOP All, Κωνσταντίνας και Αντώνη Σαρδέλη, θα δημοσιευτεί στο τεύχος 65 του Franchise Success.

Για να ενταχθείτε στην οικογένεια της KIOSKY’S One STOP All, πατήστε εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ