Αρχική Νέα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Το σίγουρο όνομα που εμπιστεύονται πάνω από 100.000 καταναλωτές καθημερινά
KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Το σίγουρο όνομα που εμπιστεύονται πάνω από 100.000 καταναλωτές καθημερινά

KIOSKY’S CONVENIENCE STORE: Το σίγουρο όνομα που εμπιστεύονται πάνω από 100.000 καταναλωτές καθημερινά

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έχουν επιτύχει να διεισδύσουν και συνεχίζουν να διεισδύουν σε όλο και περισσότερες πόλεις και γειτονιές της Ελλάδας. Σε μια εποχή που ο καταναλωτής ζητά εύκολες, γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις, τα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE έχουν γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της αξιοπιστίας και της ευκολίας. Χαρακτηριστικό ότι πλέον το δίκτυο έχει αγαπηθεί σε τέτοιο βαθμό, όπου εξυπηρετεί περισσότερους από 100.000 πελάτες καθημερινά.

Το 6 σε 1 concept του, που περιλαμβάνει Food & Coffee, mini market, καπνικά, κάβα, service point για εξόφληση λογαριασμών και Courier Spot, «λύνει» καθημερινά τα χέρια των πελατών και γίνεται το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς.

Οι άνθρωποι πίσω από το KIOSKY’S CONVENIENCE STORE, γνωρίζουν καλά την τάση της αγοράς και έτσι ανέπτυξαν ένα μοντέλο λειτουργίας που θα κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο εύκολη. Η αποδοτικότητά τους οφείλεται σε αυτόν ακριβώς το λόγο.

kioskys-convenience-store-franchise

Ο νέος συνεργάτης επωφελείται από το δυναμικό και εδραιωμένο brand name, το οποίο του επιτρέπει παράλληλα να διατηρεί την ευελιξία της μικρής επιχείρησης. Η ολοκληρωμένη υποστήριξη και εκπαίδευση που εφοδιάζουν τον Franchisee με τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις για την αποτελεσματική λειτουργία του καταστήματός του, η αναγνωρισιμότητα και η δυναμική ενός καταξιωμένου brand με πολυετή εμπειρία στον κλάδο, συνθέτουν μια ολοκληρωμένη πρόταση με ισχυρά οφέλη για τον συνεργάτη.

Οι εμπορικές συμφωνίες, η ευέλικτη και ισχυρή αλυσίδα εφοδιασμού με τις πιο γνωστές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων, η ισχυρή πρόταση στα ροφήματα με εξαιρετική πρώτη ύλη και υψηλά standards παρασκευής δημιουργούν μια πολύ ελκυστική εμπορική πρόταση. Παράλληλα, η επιχειρηματική πρόταση KIOSKY’S CONVENIENCE STORE διαθέτει ισχυρά στοιχεία που την καθιστούν ανθεκτική στις αλλαγές που παρουσιάζονται στη ζήτηση-κατανάλωση, διαμορφώνοντας ένα υγιές επιχειρηματικό πλάνο με δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης.

«Η διαμόρφωση της προσφοράς στα KIOSKY’S CONVENIENCE STORE με γνώμονα τον πελάτη, την κατανόηση των αναγκών του και την καλύτερη δυνατή κάλυψή τους μέσα στα όρια της γειτονιάς, τη λειτουργία του καταστήματος από μια ομάδα ανθρώπων με υψηλούς στόχους και δέσμευση για τη δημιουργία μιας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας για τους πελάτες, διαμορφώνει τα επιτυχημένα εμπορικά αποτελέσματα και την ανάπτυξή του», αναφέρει ο Μιχάλης Βιδάλης, Operations Director, της ΙΝΚΑΤ Α.Ε.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


KIOSKY’S CONVENIENCE STORE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ