Αρχική Νέα Καυτή Πατάτα: Το concept που συνδυάζει την παράδοση με την κερδοφορία

Καυτή Πατάτα: Το concept που συνδυάζει την παράδοση με την κερδοφορία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η χαμηλή επένδυση, η λειτουργικότητα, η κερδοφορία, η εμπειρία και η διαφοροποίηση, είναι τα συστατικά της επιτυχία της Καυτής Πατάτας,  του concept που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ανοίγοντας νέους δρόμους στην Εστίαση.

Ο λόγος για την Καυτή Πατάτα, το concept που προσφέρει την ευκαιρία στους υποψήφιους franchisees, να γίνουν μέλος ενός δικτύου που αποδεδειγμένα έχει κερδίσει τις καρδιές των πελατών του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας!

Με δεδομένη την στροφή του καταναλωτικού κοινού προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η Καυτή Πατάτα δημιουργεί μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις σε πολλές εκδοχές και πάντα σε εξαιρετικές τιμές.

Η Καυτή Πατάτα προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ενίσχυσης της κερδοφορίας στον συνεργάτη καθώς ο κατάλογος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων γευστικό καφέ και εξαιρετικές σαλάτες.

Ο μελλοντικός franchisee μπορεί να επωφεληθεί, τόσο από τα υψηλά περιθώρια κερδοφορίας, όσο και από τα χαμηλά λειτουργικά κόστη, επενδύοντας με ασφάλεια σε ένα καινοτόμο concept.

Επιπλέον, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί τις κεντρικές συμφωνίες με τους προμηθευτές, αλλά και το ισχυρό brand name που έχει κάνει την Καυτή Πατάτα συνώνυμο της απόλαυσης.

Μάθε περισσότερα εδώ:

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ