Αρχική Νέα Κάθε νέο Cinque δημιουργεί κοινότητες πιστών πελατών

Κάθε νέο Cinque δημιουργεί κοινότητες πιστών πελατών

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα που προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεται μια επένδυση για τον δυνητικό franchisee. Είναι ένα concept που διαρκώς εξελίσσεται και έχει συνεχή τάση ανάπτυξης μέσω διαφορετικών format.

Απευθύνεται σε πολλαπλά κοινά και προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες έτσι ώστε να καλύπτονται οι αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένας νέος τύπος καταστήματος που έχει εφαρμογή στο Μαρούσι και έχει δημιουργήσει τη δική του ξεχωριστή κατηγορία. Αφορά ένα μικρό και φιλόξενο χώρο, όπου μπορεί κανείς να δοκιμάσει τις ξεχωριστές ποικιλίες κρασιού και να γευτεί τις πιατέλες τυριών και αλλαντικών, βιώνοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γευσιγνωσίας.

 

Εγγραφή στο club του Cinque

Σημειώνεται ότι οι τακτικοί επισκέπτες έχουν την επιλογή να εγγραφούν στο club του Cinque. Δίνεται δηλαδή η δυνατότητα στην κοινότητα πιστών πελατών να ανακαλύψουν και να εντάξουν στην καθημερινότητα τους την αγάπη της ανακάλυψης γύρω από την οινογνωσία. Το club στην ουσία δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για τη διάδοση της ιστορίας από τα μέλη, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα την καλλιέργεια νέων πηγών πωλήσεων.

Επιπλέον παρέχεται η επιλογή αγοράς των προϊόντων του Cinque. Mπορεί κανείς να προσφέρει στα αγαπημένα του πρόσωπα ελληνικά κρασιά, ελληνικά προϊόντα ντελικατέσεν, καλάθια κρασιού, όπως και τις πιατέλες τυριών και αλλαντικών. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης, όπως και από τις υπηρεσίες delivery.

cinque

Ελκυστική πρόταση για έναν υποψήφιο franchisee

Το έντονα διαφοροποιημένο concept στην κατηγορία του, καθιστά τη συγκεκριμένη πρόταση ελκυστική για έναν υποψήφιο επενδυτή καθώς παρέχει την ευελιξία προσέλκυσης πολλαπλών κοινών. Το γεγονός αυτό συμβάλλει στην αύξηση των πωλήσεων και την κερδοφορία, σε μια περίοδο που ο χώρος της εστίασης βρίσκεται σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Ταυτόχρονα το Cinque Wine Deli Bar αποτελεί ιδανική επιλογή για τη δημιουργία οικογενειακής επιχείρησης. Ο λόγος είναι ότι προσφέρει στον υποψήφιο επενδυτή μια ισορροπημένη καθημερινότητα. Η πρόταση, εξάλλου, προσαρμόζεται στις ανάγκες τις ελληνικής αγοράς, ενώ ενδείκνυται και για τις τουριστικές αγορές καθώς το προϊόν Cinque είναι μοναδικό.

Το κύριο πλεονέκτημα του Cinque Wine Deli Bar είναι ότι παρέχει μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Παράλληλα οι πολλαπλοί τύποι καταστημάτων οδηγούν σε ικανοποίηση πολλαπλών κοινών. Είναι ένα concept που ξεχωρίζει καθώς προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συνδεθούν αφενός με την φιλοσοφία του κρασιού και αφετέρου με την ελληνική κουλτούρα και παράδοση.

Τέλος θυμίζουμε ότι στο Cinque απονεμήθηκε το βραβείο GOLD WINNER FRANCHISE BUSINESS MODEL INNOVATION 2022 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS για τις καλές πρακτικές που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CINQUE WINE DELI BAR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ