Αρχική Νέα Κάθε μέρα είναι και μια νέα μοναδική εμπειρία στα καταστήματα Mon Kooloor!

Κάθε μέρα είναι και μια νέα μοναδική εμπειρία στα καταστήματα Mon Kooloor!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η πρόταση Mon Kooloor απαντά στα θέλω του καταναλωτή, όπως διαμορφώνονται σε συνέχεια 2 κύκλων κρίσεων καθώς αυτός επιλέγει ευκολία, εξειδίκευση, συνδυαστικές αγορές, street προτάσεις, healthy εναλλακτικές και ποικιλία νέων μοναδικών γεύσεων.

Η συνταγή επιτυχίας του Mon Kοοlοοr, της πρώτης αλυσίδας κουλουριών στην Ελλάδα, είναι ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας προϊόντων και μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας.

Το Mon Kοοlοοr είναι η γεύση που μας φτιάχνει τη μέρα! Είναι η urban αισθητική, η διαδικασία της παρασκευής, που εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του πελάτη, και το μοναδικό packaging! Είναι εμπειρία!

mon-koolooor-franchise-thessaloniki-koulouria-new

Δημιουργώντας συναισθηματική δέσμευση με τον πελάτη

Τα Mon Kοοlοοr χτίζουν σχέσεις με τους πελάτες. Πριν ακόμα ο επισκέπτης κάνει την παραγγελία του, το προσωπικό ήδη ξέρει πως πίνει το καφέ του ή πως θέλει το κουλούρι του και τον γνωρίζουν με το μικρό του όνομα. Με τον τρόπο αυτό, ο πελάτης νιώθει ξεχωριστός, νιώθει ότι περιποιούνται και βρίσκεται στο χώρο του. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα καταστήματα της αλυσίδας Mon Kooloor συνεχώς αυξάνονται, καθώς αποκτά όλο και περισσότερο φανατικό κοινό.

Με αυτή τη “συνταγή” της επιτυχίας, η αλυσίδα Mon Kooloor ξεπέρασε τα  40 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Είναι το concept franchise που δεν γνωρίζει ηλικίες και budget. Είναι η καθημερινή διασκέδαση του μέσου καταναλωτή, προορισμός και τόπος συνάντησης!

mon-kooloor-franchise4 (1)

Το Mon Kooloor franchise αντέχει στον χρόνο και την κρίση

Γρήγορη διείσδυση στην εκάστοτε αγορά προσφέρει το προϊόν-πρωταγωνιστής της αλυσίδας Mon Kooloor. Το κουλούρι έχει να επιδείξει μια πραγματικά εντυπωσιακή ανθεκτικότητα, αφού εδώ και αιώνες αποτελεί αγαπημένη συνήθεια.

Με ένα προϊόν τόσο αγαπητό και οικείο, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kooloor γίνονται πολύ γρήγορα η αγαπημένη συνήθεια κάθε γειτονιάς, ενώ μπορούν άμεσα να ενεργοποιήσουν και μια ακόμη ζώνη κερδοφορίας, που δεν είναι άλλη από το delivery.

Οι value for money ολοκληρωμένες προτάσεις του Mon Kooloor, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες του καταναλωτή από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα, κρατούν πιστή την πελατεία των καταστημάτων ακόμα και σε περίοδο κρίσης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MON KOOLOOR

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ