Αρχική Νέα «Κάθε Καφές και Μια Ιστορία»: Η νέα καμπάνια της Coffee Island!

«Κάθε Καφές και Μια Ιστορία»: Η νέα καμπάνια της Coffee Island!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Τι συνδέει έναν καλλιεργητή καφέ, μία αεροσυνοδό, έναν πιλότο, ένα coffee expert και ένα barista; Το νέο, ολόφρεσκο, τηλεοπτικό spot της Coffee Island που σε καλεί να ανακαλύψεις την ιστορία πίσω από τον καφέ που απολαμβάνεις καθημερινά και το μαγικό του ταξίδι από τη φάρμα στο ποτήρι σου.

Με μήνυμα: «Κάθε Καφές και Μια Ιστορία», μέσα από τη νέα της ταινία η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, σε βάζει για λίγο στον κόσμο της. Από τη συλλογή των κόκκων μέχρι το espresso bar και τα έμπειρα χέρια του καλά εκπαιδευμένου barista που δημιουργούν το αγαπημένο σου ρόφημα.

COFFEE ISLAND ΚΑΘΕ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Αυτή η αλυσίδα υπερηφάνειας παρουσιάζεται με έναν ευφάνταστο τρόπο, στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Coffee Island. Όλα ξεκινούν από τις φάρμες και την αναζήτηση του καλύτερου καφέ. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη  παίρνει η έμπειρη ομάδα της Coffee Island στις μονάδες παραγωγής της στην Πάτρα, για να περάσει τέλος μέσα από το δίκτυο της και τα χέρια των εκπαιδευμένων baristi της, στο ποτήρι μας και να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ρόφημα.

Αυτή ήταν και η πηγή έμπνευσης άλλωστε της νέας επικοινωνίας του brand. Οι άνθρωποι της. Χάρη στην εμπειρία, τη βαθιά  τεχνογνωσία, αλλά κυρίως στην αγάπη και το πάθος για αυτό που κάνουν, όσοι βρίσκονται πίσω από κάθε κρίκο αυτής της αλυσίδας υπερηφάνειας της Coffee Island, οι χιλιάδες της επισκέπτες απολαμβάνουν, καθημερινά, μια ξεχωριστή ιστορία καφέ, και όχι μόνο.

COFFEE ISLAND ΚΑΘΕ ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ 1

Το νέο μήνυμα που θα συντροφεύει, πλέον, την 7η μεγαλύτερη αλυσίδα στη Ν. Ευρώπη, έρχεται να μας κάνει μέρος της ιστορίας του καφέ που απολαμβάνουμε καθημερινά από την Coffee Island αλλά και όλων των προϊόντων της, καθώς καθετί που θα βρείτε μέσα σε ένα από τα 483 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχει τη δική του ιστορία.

 Την καμπάνια επιμελήθηκε η εταιρία Frank & Fame, ενώ η παραγωγή της ταινίας έγινε από τη Filmiki σε σκηνοθεσία Βασίλη Μπουραντά.

 Σχετικά με την αλυσίδα Καφεκοπτείων CoffeeIsland

Η Coffee Island είναι η Νο 1 αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα και τη Ν. Ευρώπη. Η εταιρεία έχει έδρα την Πάτρα και λειτουργεί 484 σύγχρονα καφεκοπτεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Ντουμπάι και Ελβετία. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις επεξεργασίας καφέ και διακίνησης στην Πάτρα, όπου επεξεργάζονται και καβουρδίζονται 1400 τόνοι καφέ τον χρόνο. Η εταιρία εργοδοτεί 220 στελέχη, συνεισφέρει σημαντικά στην εθνική οικονομία και τα καταστήματά της καθημερινά εξυπηρετούν χιλιάδες πελάτες.

Η εταιρία ξεκινά την τρίτη δεκαετία επιτυχημένης πορείας της με διεθνείς διακρίσεις, κατακτώντας την 7η θέση ανάμεσα σε παγκόσμια brands (ετήσια έκδοση FoodService Europe & Middle East 2020) και τη διάκριση της καλύτερης αλυσίδας καφέ στη Νότια Ευρώπη (Allegra European Awards 2019). Η Coffee Island Καφεκοπτείο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά του καφέ με το motto «Κάθε Καφές και μια Ιστορία», εκδημοκρατίζοντας τον specialty καφέ για όλους. Αναπτύσσει άμεσες συνεργασίες (direct trade) με μεμονωμένους παραγωγούς ή συνεταιρισμούς στις χώρες παραγωγής καφέ, με τους εξερευνητές της να αναζητούν, διαρκώς ανά τον κόσμο, φάρμες που κρύβουν μοναδικούς κόκκους & αρώματα καφέ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ