Αρχική Νέα «Κάνοντας παιχνίδι» στην εστίαση με το PLAYHOUSE

«Κάνοντας παιχνίδι» στην εστίαση με το PLAYHOUSE

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αντιλαμβανόμενη ότι ένας από τους συνδετικούς κρίκους κάθε σχέσης (ανεξαρτήτως ηλικίας) είναι το παιχνίδι, μία παρέα φίλων δημιούργησε το 2000 στη Θεσσαλονίκη ένα στέκι στη φιλοσοφία της αποσυμπίεσης από την καθημερινότητα και της απόλαυσης ενός καλοφτιαγμένου ροφήματος.

Ουσιαστικά «έφεραν στο φως» μια νέα κατηγορία καταστήματος που έκανε τη δική της «σχολή». Το όνομα αυτού PLAYHOUSE! Από τότε έως σήμερα, το PLAYHOUSE έχει ταξιδέψει σε Ιωάννινα, Πάτρα, Λάρισα και Αθήνα, συνεχίζοντας δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία, μέσω συνεργασιών franchise, σε όλη την Ελλάδα.

playhouse-board-games-franchise

Η μεγαλύτερη γκάμα επιτραπέζιων παιχνιδιών…

Ελληνικό και ξένο κοινό σμίγει στα «παιχνιδοκαφέ» της αλυσίδας για να ανακαλύψει και να παίξει με πάνω από 500 επιτραπέζια, κάποια γνωστά, κάποια πιο εξεζητημένα και σπάνια. Η γκάμα του PLAYHOUSE είναι ανεξάντλητη και περιλαμβάνει 14 διαφορετικές κατηγορίες παιχνιδιών, ενώ υπάρχει και ειδική κατηγορία για τους μικρούς μας φίλους. Παιχνίδια για θεραπευτικούς σκοπούς, για εργοθεραπεία, για ανάπτυξη δεξιοτήτων και φυσικά για ψυχαγωγία, όλα εδώ!

playhouse-drink

Και επειδή τα παιχνίδια είναι πολλά, στα PLAYHOUSE το κοινό βρίσκει χαμογελαστούς παιχνιδογνώστες, οι οποίοι εξηγούν τους κανόνες κάθε παιχνιδιού και προτείνουν στις παρέες, ανάλογα τη διάθεση που έχουν, το κατάλληλο επιτραπέζιο!

playhouse-franchise1
Μια win-win επενδυτική πρόταση

Ο franchisee του PLAYHOUSE συνδυάζει καφέ και λαχταριστά σνακ με διασκεδαστικά, επιτραπέζια παιχνίδια για όλη την οικογένεια! Αποκτά επίσης κέρδη και από την πώληση των επιτραπέζιων, τα οποία μπορούν να αγοράσουν οι πελάτες κατευθείαν από το retail των καταστημάτων. Επιπλέον, αποκτώντας το δικό του PLAYHOUSE, ο συνεργάτης απευθύνεται και σε μια μεγάλη B2B αγορά. Τα παιχνίδια που συνθέτουν την τεράστια συλλογή του, εισάγονται -πολλά κατ’ αποκλειστικότητα- και πωλούνται σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, παιδότοπους κ.λπ., με «φανατικό» κοινό που αυξάνεται διαρκώς.

Για το δικό σου PLAYHOUSE, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ