Οι φίλες και οι φίλοι της συμπρωτεύουσας, έχουν πλέον κι επίσημα λόγο να γλιτώσουν τη φθινοπωρινή μελαγχολία μετά το τέλος του καλοκαιριού μιας και ακόμη ένα κατάστημα Mon Kooloor, ήρθε για να τους καλοπιάσει.
Στο κατάστημα που όλα τα προϊόντα πλάθονται, καβουρδίζονται ή στύβονται παρουσία του πελάτη, διατηρείται στο ακέραιο η αίσθηση του αρτοποιείου της γειτονιάς, εκεί που σε φωνάζουν με το όνομα σου και νοιάζονται για την ευχαρίστηση σου.
Την επιτυχία όμως δεν τη γεννά η τύχη, αλλά το άσβεστο πάθος για συνέπεια τόσο προς τον πελάτη όσο και προς τον συνεργάτη / franchise, που μπαίνει στην οικογένεια Mon Kooloor όχι μόνο σαν ένας νέος επαγγελματίας, αλλά σαν ισότιμο μέλος του brand που σήμερα ηγείται του κλάδου του. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση, ένα concept που προσφέρεται στον franchise με βασικό στόχο την επιτυχία του, αλλά και την εξέλιξη του brand, μέσω της καινοτομίας και της διαφοροποίησης του.
«Στο Mon Kooloor, τα πράγματα δεν είναι απρόσωπα. Οι άνθρωποι που μας βοηθάνε μας κοιτάνε στα μάτια και λύνουν τα προβλήματα μας», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο FRANCHISE PORTAL η Κέλλυ Χρυσοβιτσιώτη, ιδιοκτήτρια Mon Kooloor στο Κορωπί.
Η Mon Kooloor, μετράει μισό αιώνα εμπειρίας στην αρτοποιία, σχεδόν 30 καταστήματα ανά την Ελλάδα κι εκατοντάδες εργαζόμενους κι εργαζόμενες. Επόμενος σταθμός; Η Βέροια! Μείνετε συντονισμένοι και πεινασμένοι για νέες εμπειρίες στη γεύση.