Αρχική Νέα Kalamaki mou: Το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων με μια μοντέρνα και σύγχρονη εικόνα

Kalamaki mou: Το αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων με μια μοντέρνα και σύγχρονη εικόνα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πιο αγαπημένο έδεσμα όλων, το σουβλάκι, λανσάρεται στην αγορά μέσω του Kalamaki μου και αποτελεί μια «φρέσκια» πρόταση σε έναν κλάδο που αναζητά διαφοροποίηση και καινοτομία μέσα από ελκυστικά concepts.

Το Kalamaki μου έχει δημιουργήσει ήδη το δικό του πιστό καταναλωτικό κοινό, προσφέροντας πάντα φρέσκα, ποιοτικά και άκρως απολαυστικά γεύματα για όλες τις ώρες της ημέρας. Οι πολλαπλές πηγές εσόδων σε συνδυασμό με την ευρεία προϊοντική γκάμα, καθιστούν το Kalamaki μου ως τη Νο1 επιλογή για μικρούς και μεγάλους.

“Από το 2014 μέχρι σήμερα, διατηρώντας την άψογη ποιότητα των προϊόντων, τη σωστή εξυπηρέτηση, αλλά και ένα μόνιμο προσωπικό, που έχει την απαραίτητη εμπειρία και είναι έμπιστο, έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε αρκετά και να εδραιωθούμε σε μια ιδιαίτερα απαιτητική αγορά”, αναφέρει ο κ. Γιώργος Καλλίθρακας, Συνιδρυτής του Kalamaki μου.

“Το σταθερό προσωπικό, η ποιότητα και η πιστή εφαρμογή των τάσεων της εποχής, μας κάνουν να διατηρούμαστε στην επικαιρότητα και να καλύπτουμε τα γούστα και τις ανάγκες πολλαπλών κοινών”, συμπληρώνει, προτρέποντας νέους franchisees να ενταχθούν στο επιτυχημένο δίκτυο του Kalamaki μου.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ