Αρχική Νέα ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: τo ελληνικό bistrot της Κύπρου που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου!

ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: τo ελληνικό bistrot της Κύπρου που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR συστήθηκε στο κυπριακό κοινό το 2014, στη Λάρνακα, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα, καθώς το κοινό αγάπησε το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, φέρνοντάς το στην κορυφή των προτιμήσεών του.

Πλέον, όλοι μιλούν για την ασύγκριτη ποιότητά του, για τα λαχταριστά πιάτα του που συνδυάζουν αρμονικά την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, όπως και για το μοντέρνο περιβάλλον του με τη σύγχρονη αισθητική!

Στο πλούσιο μενού του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR θα βρει κανείς μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικά και κυπριακά πιάτα που συνδυάζουν γεύσεις, αρώματα και αισθητική, σε value for money τιμές, όλα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά. Κεμπάπ Πολίτικο, Σεφταλιές Σκαλιώτικες, Γύρος χοιρινός Μακεδονίτικος, Χαλούμι χωριάτικο στα κάρβουνα, κάθε πιάτο του ελληνικού bistrot διηγείται τη δική του ιστορία και ξεχειλίζει… νοστιμιά και απόλαυση!

Στον χώρο του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR συναντώνται όλοι. Εργαζόμενοι, φοιτητές, παρέες, ζευγάρια, οικογένειες με μικρά παιδιά, επιλέγουν το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, για τις παραδοσιακές του γεύσεις σε προσιτές τιμές. Συνεπώς, το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αποτελεί ένα πολυσυλλεκτικό concept που καλύπτει ευρύ φάσμα καταναλωτικού κοινού και κάνει την επιχειρηματική πρόταση ακόμη πιο ελκυστική!

To ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR αποτελεί ένα αποδεδειγμένα επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο 10.000 πελάτες κάθε μήνα! Ο συνεργάτης του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR επωφελείται από το προϊοντικό μίγμα που δε γνωρίζει εποχικότητα, καθώς το κρέας βρίσκεται πάντα στις προτιμήσεις των καταναλωτών ανεξάρτητα την εποχή. Παράλληλα, ο franchisee του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR λειτουργεί τη δική του επιχείρηση με σύγχρονο περιβάλλον που αποπνέει την αύρα της Μεσογείου, ταξιδεύοντας τον πελάτη σε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες!

Περισσότερα για τα οφέλη του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ