Αρχική Νέα ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: ταξίδι στην ελληνική και κυπριακή γαστρονομία!

ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR: ταξίδι στην ελληνική και κυπριακή γαστρονομία!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Κεμπάπ Πολίτικο, Σεφταλιές Σκαλιώτικες, Γύρος χοιρινός Μακεδονίτικος, Χαλούμιχωριάτικο στα κάρβουνα και πολλές άλλα λαχταριστές επιλογές θα τις βρείτε στον χορταστικό κατάλογο του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR που ξεχειλίζει.. νοστιμιά και απόλαυση!

Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR συστήθηκε στο κυπριακό κοινό το 2014, στη Λάρνακα, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων. Η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα, καθώς το κοινό αγάπησε το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, φέρνοντάς το στην κορυφή των προτιμήσεών του. Πλέον, όλοι μιλούν για την ασύγκριτη ποιότητά του, για τα λαχταριστά πιάτα του που συνδυάζουν αρμονικά την ελληνική και κυπριακή κουζίνα, όπως και για το μοντέρνο περιβάλλον του με τη σύγχρονη αισθητική. Αυτά τα χαρακτηριστικά επιθυμεί να «ταξιδέψει» η ομάδα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR μέσω franchising διεθνώς, ώστε όλοι να γνωρίσουν τις μοναδικές γεύσεις του που… ξυπνούν αναμνήσεις!

Ο κλάδος της εστίασης έχει καταγράψει ιδιαίτερα εντυπωσιακή πορεία τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η κυπριακή αγορά στον χώρο του «ψητοπωλείο-σουβλάκι» παρουσιάζει έντονα αυξητική τάση. Δεδομένου ότι η κυπριακή – ελληνική κουζίνα είναι ιδιαίτερα ελκυστική στους τουρίστες, οι υποψήφιοι συνεργάτες που θα επιλέξουν το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, ξεκινούν την επιχείρησή τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις για ανάπτυξη και κερδοφορία.

Το πακέτο franchise του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR περιλαμβάνει:

  • Ειδικά σχεδιασμένο μενού που ευνοεί τις συνδυαστικές πωλήσεις, αυξάνοντας τη συνολική κερδοφορία του καταστήματος.
  • Fast Start-Up. Η ομάδα του παρέχει στον franchisee αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή και διαμόρφωση του χώρου, ώστε να αποτυπώνεται η ενιαία και ξεκάθαρη ταυτότητα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.
  • Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις. Με τη στοχευμένη διαφήμιση σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και με ολοκληρωμένες ενέργειες για ένα εντυπωσιακό grand opening, o franchisee καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με την τοπική αγορά, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα του ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR.
  • Εκπαίδευση. Το ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης του νέου συνεργάτη, αλλά και του προσωπικού του, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του νέου σημείου.
  • Αποκλειστικότητα περιοχής, ώστε να θωρακιστεί η επενδυτική ασφάλεια του νέου συνεργάτη.

Για να αποκτήσεις το δικό σου ΚΑΛΑΜΑΚΙ BAR, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ