Αρχική Νέα Καινοτομήστε με τους Mr. & Mrs. Pearl στην κοσμητική λεύκανση δοντιών

Καινοτομήστε με τους Mr. & Mrs. Pearl στην κοσμητική λεύκανση δοντιών

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα νέο καινοτόμο concept κοσμητικής λεύκανσης δοντιών που έχει κατακλύσει Αμερική, Αυστραλία αλλά και Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τους Mr. & Mrs. Pearl .

Το ελληνικό κοινό πλέον απολαμβάνει μέσω μιας επαναστατικής και απολύτως ασφαλούς μεθόδου, μια βιωματική εμπειρία κοσμητικής λεύκανσης δοντιών γρήγορα, ανώδυνα και οικονομικά και ενισχύει την αυτοπεποίθησή του, μία μόνο επίσκεψη.

Το Mr. & Mrs. Pearl προσφέρει τρεις επιλογές θεραπειών με μέγιστο χρόνο τα 60 λεπτά, σε τιμές προσιτές σε όλους και “λευκαίνει” την επιφάνεια των δοντιών χωρίς να επηρεάζει το σμάλτο και τα ούλα.

Express to Impress, Pearl me ή Celebrity ; Ο κ. Γιώργος Μαρτιώνος , ιδρυτής του Mr. & Mrs. Pearl μας κατευθύνει:«Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε! Αρχικά πάντα γίνεται διάγνωση, βλέπουμε σε ποιο τόνο βρίσκεται το χρώμα των δοντιών μας και έπειτα αποφασίζουμε -ανάλογα με το βαθμό λεύκανσης που επιθυμούμε- ποιό είναι το ιδανικό πρόγραμμα για εμάς. Η θεραπεία Express to Impress διαρκεί 20΄, η Pearl me 40’, ενώ η Celebrity είναι η μεγαλύτερης διάρκειας θεραπεία μας που διαρκεί 60’. Οι διαφορές τους, εκτός της διάρκειας της ίδιας της θεραπείας, βρίσκονται στο μέγεθος του αποτελέσματος και στη διάρκεια αυτού. Η μάξιμουμ διάρκεια (Celebrity) είναι 6 μήνες.

Το gel καθώς και οι λαμπτήρες ενεργοποίησης (LED) κατασκευάζονται στην Αμερική και είναι απόλυτα ασφαλή και εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης και έχουν κάνει τη νέα αυτή πρακτική, αγαπημένη τους συνήθεια!

Με 2 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι Mr. & Mrs. Pearl μοιράζουν καθημερινά χιλιάδες χαμόγελα!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Μαρτιώνου.


Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ