Αρχική Νέα Το 14ο KIOSKY’S ONE STOP ALL στο Παλαιό Φάληρο!

Το 14ο KIOSKY’S ONE STOP ALL στο Παλαιό Φάληρο!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δίκτυο της KIOSKY’S ONE STOP ALL επεκτείνεται με ακόμη ένα νέο κατάστημα στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου. Συγκεκριμένα, επί της οδού Αγίας Βαρβάρας 51 και Θερμοπυλών 1 στην Πλατεία Φιλικής εταιρείας ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο franchise, προσφέροντας προϊόντα με χαμόγελο!

Το KIOSKY’S ONE STOP ALL συστήθηκε στο κοινό το 2017, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια των convenience stores. Συνδυάζοντας 5 καταστήματα σε 1, εξυπηρετεί τον πελάτη κάθε ώρα και στιγμή, φτιάχνοντάς του τη μέρα! Coffee shop, snack shop, mini market, service point και γωνιά με τσιγάρα, όλα θα τα βρει κανείς στην καρδιά της γειτονιάς, καλύπτοντας καθημερινά τις ανάγκες του. Σήμερα, το δίκτυο αριθμεί 14 καταστήματα στην Αττική, και συνεχίζει δυναμικά την αναπτυξιακή του πορεία.

Επιλέγοντας την KIOSKY’S, εταιρεία που φημίζεται για τις πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες της, ο franchisee γίνεται μέλος ενός δυναμικού δικτύου που γνωρίζει καλά τις ανάγκες τόσο των καταναλωτών, όσο και των συνεργατών. Βασισμένος στις εταιρικές συμφωνίες με επιλεγμένους προμηθευτές, ο υποψήφιος συνεργάτης μπορεί να προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων στη σωστή τιμή, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στα ράφια των KIOSKY’S ONE STOP ALL, ικανοποιώντας τον απόλυτα. Έτσι, αυξάνονται οι επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και κατ’ επέκταση η κερδοφορία!

Για να αποκτήσεις το δικό σου KIOSKY’S ONE STOP ALL, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ