Αρχική Νέα Και δεύτερο κατάστημα Pet City στη Θεσσαλονίκη!

Και δεύτερο κατάστημα Pet City στη Θεσσαλονίκη!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η μεγαλύτερη οικογένεια… φιλόζωων μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο, με το άνοιγμα ακόμη ενός καταστήματος Pet City στη συμπρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 5!

Το Νο1 pet shop brand με motto « Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους», αποτελεί τον κορυφαίο προορισμό για όσους θέλουν το καλύτερο για τα κατοικίδιά τους. Η «αυτοκρατορία» της Pet City αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising, αναζητώντας συνεργάτες στην επαρχία.

Επιλέγοντας την Pet City, o υποψήφιος franchisee δραστηριοποιείται στην αγορά φέροντας ένα ισχυρό brand name που έχει ταυτιστεί με τις ανάγκες των κατοικίδιων στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές εμπιστεύονται την εταιρεία, γιατί γνωρίζουν πως στα καταστήματα Pet City θα βρουν όλα όσα χρειάζονται τα αγαπημένα τους ζωάκια. Επιπλέον, η ομάδα της Pet City στέκεται στο πλευρό του υποψήφιου franchisee, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας, παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση, βοήθεια στην επιλογή τοποθεσίας και προσωπικού, ολοκληρωμένη στρατηγική marketing, καθώς και βοήθεια στον σχεδιασμό του franchise καταστήματος.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Pet City, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ