Αρχική Νέα Και αυτό το Σάββατο η LICE CLINICS μας υποδέχεται στο Athens Metro Mall!

Και αυτό το Σάββατο η LICE CLINICS μας υποδέχεται στο Athens Metro Mall!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 1ου event Happy School Year 2018 που πραγματοποιήθηκε στο Athens Metro Mall, η LICE CLINICS μας περιμένει και αυτό το Σάββατο 15/9 στο ίδιο σημείο, ώστε να μας ενημερώσει για την καινοτόμα θεραπεία που απαλλάσσει τα παιδικά κεφαλάκια από ψείρες και κόνιδες μέσα σε μόλις 60 λεπτά! Επίσης, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν υπέροχα δώρα που τους προσφέρει με χαμόγελο η LICE CLINICS!

Χιλιάδες οικογένειες εμπιστεύονται τη LICE CLINICS, καθώς χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή συσκευή AirAllé®, εγκεκριμένη από τον FDA και τον Ε.Ο.Φ., λύνοντας με 100% φυσικό τρόπο το πρόβλημα της φθειρίασης, εύκολα, γρήγορα και απλά! Στην Ελλάδα, λειτουργούν ήδη 3 κέντρα σε Αθήνα Λάρισα και Κρήτη, ενώ σύντομα αναμένονται νέα ανοίγματα σε Νάξο και Περιστέρι!

Ο franchisee της LICE CLINICS είτε επενδυτής, είτε αυτοαπασχολούμενος, με χαμηλό κόστος επένδυσης αποκτά τη δική του επιχείρηση, δίνοντας τη λύση στο πρόβλημα της φθειρίασης! Δεν χρειάζεται να διαθέτει προηγούμενη εμπειρία, ή εξιδεικευμένες γνώσεις καθώς η εταιρεία μεριμνά για την πληροφόρηση και την εκπαίδευσή του. Ακόμα, στο πακέτο franchise περιλαμβάνεται και η υποστήριξη σε θέματα marketing, τόσο στην πανελλαδική διαφήμιση, όσο και στην τοπική.

Στόχος της LICE CLINICS είναι να βοηθήσει όσα περισσότερα παιδιά μπορεί, με το άνοιγμα franchise καταστημάτων σε κάθε περιοχή της Ελλάδας, για να γίνουν σε όλους γνωστές οι υπηρεσίες που παρέχει. «Εφόσον υπάρχει θέληση και σωστή οργάνωση και από τις δυο πλευρές, θεωρώ πως 1 μήνας είναι αρκετός, ώστε να ανοίξει κάποιος τη δική του LICE CLINICS OF GREECE και να εισέλθει στην οικογένειά μας», αναφέρει η κ. Τζικούλη, υπεύθυνη του δικτύου.

Περισσότερα για τα οφέλη του franchisee της LICE CLINICS, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ