Αρχική Νέα KAFO: H ευέλικτη πρόταση street café που χτίζει πετυχημένες συνεργασίες

KAFO: H ευέλικτη πρόταση street café που χτίζει πετυχημένες συνεργασίες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To KAFO είναι ένα ξεχωριστό concept που βασίζεται σε ένα επιχειρηματικό μοντέλο με ευελιξία και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, κάτι που αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τους franchisees που επιθυμούν γρήγορη μετάβαση στην αγορά του street café.

Το επιχειρηματικό μοντέλο KAFO διαθέτει τρία βασικά στοιχεία που του δίνουν απλόχερα τη δυνατότητα να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις της αγοράς: αρχική επένδυση, μοντέλο κερδοφορίας, μέσα από πολλαπλά κανάλια και οργανωμένα έξοδα. Τα παραπάνω δίνουν μια σταθερή αποδοτικότητα, ενώ  βάσει μελέτης της κάθε αγοράς, το format των καταστημάτων και το προϊοντικό μείγμα επιλέγονται με σκοπό να αποδίδουν καλύτερα σε κάθε σημείο. Η διαφάνεια, ωστόσο, ίσως είναι ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο, καθώς για την ομάδα του KAFO δεν υπάρχουν «κρυμμένα ψιλά γράμματα».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Κωνσταντίνος Μπριλάκης, έλαβε την απόφαση να επενδύσει στο KAFO, με το άνοιγμα του καταστήματος του Πειραιά και από τότε «η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Λαμβάνω καθημερινά τη σημαντική για εμένα ηθική ικανοποίηση που έχει να κάνει με τα χαμόγελα του κόσμου που καλωσορίζουμε στο KAFO και φυσικά ένα κερδοφόρο αποτέλεσμα, που αποτελεί ζητούμενο για κάθε επιχειρηματία».

KAFO

Original KAFO blend

Στα καταστήματα ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει το original KAFO blend  που ελέγχεται από την έμπειρη ομάδα του KAFO σε κάθε στάδιο προετοιμασίας και διάθεσης. Η βασική ιδέα, μάλιστα, πίσω από ένα χαρμάνι (blend) καφέ είναι ο συνδυασμός κόκκων από διαφορετικές χώρες ή περιοχές από όλο τον κόσμο έτσι ώστε να επιτευχθεί μια μοναδική έκφραση γεύσης, οξύτητας και σώματος στον καφέ.

Εκτός του επώνυμου καφέ, στη γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται διάφοροι μονοποικιλιακοί καφέδες, για εκείνους πιο ψάχνουν μια πιο ειδική γευστική εμπειρία. Επιπλέον, το πολυσυλλεκτικό μενού συμπληρώνεται, με εκλεκτά ροφήματα τσαγιού και σοκολάτας, όπως και από αλμυρές και γλυκές επιλογές σνακ.

kafo freskia protash

Δυναμική και ζωηρή ταυτότητα

Η επιχειρηματική πρόταση KAFO βασίζεται στη δυναμική και ζωηρή του ταυτότητα, με κέντρο τον ποιοτικό καφέ, ενώ ξεχωρίζει για τον διαχρονικό χαρακτήρα και τον μεγάλο κύκλο ζωής. Πρόκειται για μια ανταγωνιστική επένδυση με χαμηλό κόστος, σε σχέση με την προβλεπόμενη ετήσια απόδοση, με την ομάδα του KAFO να δίνει όλα τα απαραίτητα εφόδια στον franchisee για το χτίσιμο μιας πετυχημένης συνεργασίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KAFO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ