Αρχική Νέα KAFO: Γρήγορη μετάβαση στην αγορά του street cafe

KAFO: Γρήγορη μετάβαση στην αγορά του street cafe

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To KAFO αποτελεί μια νέα πρόταση, η οποία εξελίσσεται σε μια σημαντική ευκαιρία για γρήγορη μετάβαση στην αγορά του street cafe. Γιατί μετάβαση όμως; Στη σύγχρονη αγορά του street cafe οι προκλήσεις είναι πολλές και εξελίσσονται πολύ γρήγορα:

Η μεγάλη αλλαγή στις καταναλωτικές συνήθειες και πρότυπα, που συνοδεύεται από αλλαγές στο μέσο εισόδημα και τον τρόπο ζωής και εργασίας.

  • Η αλλαγή στη δομή του κόστους και στον αυξημένο ρόλο των aggregators στην αλυσίδα κόστους και αξίας.
  • Η νέα τάση για μειωμένη διαθεσιμότητα έμπειρου ή κατάλληλου προσωπικού.

Παρόλα αυτά, παραμένει μια αγορά με μεγάλες ευκαιρίες για επένδυση και διαχρονική κερδοφορία. Ο πιο εύκολος και επενδυτικά ασφαλής τρόπος είναι να επιλέξει κανείς ένα σύστημα franchise έτοιμο να τον υποδεχθεί και να τον βοηθήσει να απαντήσει στις παραπάνω προκλήσεις.

 
Πρόταση μετασχηματισμού χαμηλού κόστους

Το KAFO αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση μετασχηματισμού, για τον έμπειρο franchisee ή τον επιχειρηματία που επιθυμεί να αλλάξει την επιχείρησή του και να εισέλθει στον κλάδο του street cafe, αναβαθμίζοντας την κερδοφορία του και ανανεώνοντας το προϊόν του άμεσα, με μικρές παρεμβάσεις και υψηλή προστιθέμενη αξία.

Το KAFO είναι μια πρόταση καταστήματος street cafe η οποία μπορεί να υλοποιηθεί γρήγορα, με χαμηλό αρχικό κόστος κατασκευής και να είναι αποτελεσματική για τον franchisee.

Στον Πειραιά, το πρώτο κατάστημα franchise του KAFO κατασκευάστηκε μέσα σε ελάχιστο διάστημα και σε λίγο καιρό θα κάνει τα εγκαίνιά του. Είναι η απόδειξη πώς η οργανωμένη ομάδα του KAFO διαθέτει τις διαδικασίες και την εμπειρία ώστε να βοηθήσει πρακτικά τον νέο franchisee και να παραδώσει ένα κατάστημα έτοιμο να λειτουργήσει.

Έντονα στοιχεία διαφοροποίησης

Η πρόταση του KAFO βασίζεται στη δυναμική και ζωηρή του ταυτότητα, με κέντρο τον ποιοτικό καφέ. Με την καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής και την ποιοτική επίβλεψη του προϊόντος σε όλα τα στάδια, από την έμπειρη ομάδα του KAFO, ο νέος franchisee μπορεί από την αρχή να κερδίσει το στοίχημα με το κοινό του και να ανταποκριθεί στις καθημερινές του ανάγκες. Να γίνει δηλαδή ο καθημερινός του καφές οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τον προτιμά

Η δυναμική, υποστηρικτική ομάδα του KAFO φροντίζει την ταυτότητα του κάθε καταστήματος, ώστε να συμπλέει με τις αρχές του KAFO και τα ποιοτικά πρότυπα που τη συνοδεύουν. Η πλήρης μελέτη της κάθε τοπικής αγοράς και η επιλογή του βέλτιστου σημείου, μαζί με την ολοκληρωμένη εκπαίδευση του νέου franchisee, αποτελούν τα εχέγγυα για τη σωστή ένταξη στο σύστημα franchise του KAFO και το χτίσιμο μιας επιτυχημένης συνεργασίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

KAFO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ