Αρχική Νέα Καφές και σουσαμένιες λιχουδιές που φέρνουν ρευστότητα όλες τις ώρες της ημέρας!

Καφές και σουσαμένιες λιχουδιές που φέρνουν ρευστότητα όλες τις ώρες της ημέρας!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To Mon Kulur έχει πλέον καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης από όπου περνάμε καθημερινά για να πάρουμε ολόφρεσκα κουλούρια με τη συνοδεία εκλεκτού καφέ και δροσερών χυμών, σε προσιτές για όλους τιμές!

Οι μοναδικές επιλογές του Mon Kulur μπορούν να συντροφεύσουν τον καταναλωτή το πρωί στο γραφείό, στη μεσημεριανή βόλτα αλλά και το απόγευμα στο σπίτι. Για αυτό το λόγο τα μικρά παρασκευαστήρια/καταστήμα του Mon Kulur δεν σταματούν να λειτουργούν.  Με τρεις βασικές προϊοντικές κατηγορίες  κουλούρι, καφές και φρεσκοστημένος χυμός, το Mon Kulur μπορεί να ικανοποιήσει διαφορετικά γούστα και γεύσεις.

135774956 1254668988238832 1329569938081581955 o1

Επαναληψιμότητα και υψηλή μέση απόδειξη

Προσφέροντας τόσο οικεία και απαραίτητα προϊόντα, τα καταστήματα της αλυσίδας franchise Mon Kulur γίνονται πολύ γρήγορα το αγαπημένο στέκι κάθε γειτονιάς. Για τους καταναλωτές η ημερήσια πραγγελία από το Mon Kulur είναι μέρος της καθημερινής τους ρουτίνας. Συνδυάζοντας το κουλούρι με τον καφέ και τον φρεσκοστημένο χυμό σ’ ένα value for money deal, η επιχείρηση κερδίζει υψηλή μέση απόδειξη.

Η υψηλή μέση απόδειξη αυξάνει την κερδοφορία του franchisee, όπως και τη ρευστότητα, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των συναλλαγών πραγματοποιείται με μετρητά.

monkulur donuts

Εύκολη, γρήγορη και πλήρως ελεγχόμενη επένδυση

Έχοντας απλοποιήσει τις διαδικασίες, το Mon Kulur κάνει το στήσιμο κάθε νέου καταστήματος franchise μια fast start-up και easy opening υπόθεση, ακόμα και για τους επενδυτές που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία στον χώρο της εστίασης.

Η επένδυση στο δίκτυο franchise Mon Kulur είναι απολύτως ελεγχόμενη, χωρίς κρυφά κόστη και γκρίζες ζώνες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση με το κλειδί στο χέρι ή για αγορά ενός ήδη υφιστάμενου καταστήματος (resale).

Ψήνεσαι για το δικό σου Mon Kulur;

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ