Αρχική Νέα Καφεκοπτεία Λουμίδη: Νέο Pop Up Store στο «Ελ. Βενιζέλος» με ανανεωμένη Εταιρική Ταυτότητα

Καφεκοπτεία Λουμίδη: Νέο Pop Up Store στο «Ελ. Βενιζέλος» με ανανεωμένη Εταιρική Ταυτότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη, στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης και καινοτομίας, επεκτείνουν το δίκτυο τους και εγκαινιάζουν νέο pop up καφεκοπτείο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Το νέο σύγχρονο κατάστημα βρίσκεται στο Εμπορικό Κέντρο του Αεροδρομίου και έρχεται να επισφραγίσει την εξέλιξη της εταιρίας και την μετάβασή της στην νέα εποχή.

Το ελληνικό οικογενειακό brand μέσα από την πολυετή του εμπειρία και τη βαθιά του γνώση για τον καφέ και τα τοπικά ελληνικά προϊόντα, δίνει τώρα την δυνατότητα σε όλους τους ταξιδιώτες να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης που «μυρίζει» φρεσκοκομμένο καφέ και υπογραμμίζει τη γαστρονομική του κουλτούρα με συνέπεια και αφοσίωση.

Μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών ειδών καφέ φρεσκοκόβονται παρουσία πελάτη, ενώ οι επιλογές των ελληνικών εδεσμάτων που «αγκαλιάζουν» το τρίπτυχο «ντόπιο προϊόν – υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές – ιδανικό συνοδευτικό του καφέ» ποικίλουν. Παράλληλα, στο νέο κατάστημα θα βρει κανείς έτοιμες προτάσεις δώρων που συμβολίζουν Ελλάδα & Απόλαυση, καθώς και επιλεγμένα είδη παρασκευής & σερβιρίσματος ροφημάτων.

Το προσωπικό του καταστήματος, πάντοτε πρόθυμο να εξυπηρετήσει με χαρά όλους τους ταξιδιώτες, προτείνει τους καλύτερους ιδανικούς συνδυασμούς και φροντίζει να «πετάξουν» παίρνοντας μαζί τους γεύσεις και αρώματα που να θυμίζουν Ελλάδα!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ