Αρχική Νέα Juan’s Cantina: Ο καλύτερος πρεσβευτής του μεξικάνικου φαγητού σε τροχιά ανάπτυξης

Juan’s Cantina: Ο καλύτερος πρεσβευτής του μεξικάνικου φαγητού σε τροχιά ανάπτυξης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Juan’s Cantina είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις μια γεμάτη γεύση από Μεξικό στο πιάτο σου χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου. Η λατρεμένη κουζίνα παίρνει σάρκα και οστά και μοιράζει καθημερινά στον κόσμο το πιο αυθεντικό μεξικάνικο φαγητό φτιαγμένο από παραδοσιακές μεξικάνικες συνταγές.

Η ομάδα του Juan’s Cantina, αξιοποιεί τις διευκολύνσεις των aggregators και έχει δομήσει ένα concept που ταιριάζει αρμονικά με όλα όσα επιτάσσει η νέα aggregators friendly αγορά. Ο σημερινός άνθρωπος της πόλης έχει ανάγκη από εύκολο, γρήγορο και συνάμα ποιοτικό φαγητό που θα έρχεται στην πόρτα του ασφαλές, λαχταριστό και ζουμερό. Έτσι, το Juan’s Cantina, δίνει στον καταναλωτή ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Προσεγμένο packaging, εξαιρετικά διαλεγμένο για κάθε πιάτο ξεχωριστά, ώστε να τελειοποιείται όλη η αγοραστική εμπειρία του καταναλωτή με το που ανοίξει την πόρτα του για να παραλάβει το φαγητό του.

Οι άνθρωποι του Juan’s Cantina ακολουθούν τις τάσεις και γνωρίζουν πολύ καλά πως το μέλλον της εστίασης αφορά μια υβριδική μορφή που θα συνδυάζει ghost kitchen και φυσικό κατάστημα. Έτσι, το 2020 και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας και μελέτης, η Αγία Παρασκευή απέκτησε το πρώτο υβριδικό ghost kitchen/ φυσικό κατάστημα με λαχταριστό μεξικάνικο φαγητό από την εξειδικευμένη ομάδα της εταιρείας.

Στην παρέα του Juan’s Cantina, ένα χρόνο αργότερα, προστέθηκε ένα δεύτερο, εντελώς διαφορετικό concept, το The Texans chicken wings & burgers. Μοναδικά και ζουμερά burgers και chicken wings με συνταγές από την καρδιά του Τέξας. Τα δύο αυτά ξεχωριστά concepts μοιράζονται την ίδια κουζίνα, τις ίδιες πρώτες ύλες, την ίδια ομάδα προσωπικού και υλοποιούν το μέλλον της εστίασης προσφέροντας μια επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη για τον νέο συνεργάτη franchisee. Επί της ουσίας, ο franchisee του The Texans & Juan’s Cantina αποκτά δύο πολύ κερδοφόρες επιχειρήσεις με δύο από τα πιο αγαπητά concepts, με μια μόνο επένδυση.

Η επιχειρηματική πρόταση του The Texans & Juan’s Cantina παρουσιάζει νέα δεδομένα στην εστίαση και βάζει την επιχειρηματικότητα σε νέα τροχιά, θέτοντας τα θεμέλια για μια καινοτόμα, εντελώς διαφορετική διάσταση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

The Texans & Juan’s Cantina

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ