Αρχική Νέα Johnie Hot Dog: Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης για το πιο δυναμικό street food concept της Αθήνας!

Johnie Hot Dog: Στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης για το πιο δυναμικό street food concept της Αθήνας!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Johnie Hot Dog ξεκίνησε την ανάπτυξη του δικτύου του εφαρμόζοντας ένα στρατηγικό πλάνο που περιλαμβάνει επιλεκτικές περιοχές ανά την Ελλάδα. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη οικογένεια Johnie Hot Dog που θα συντροφεύει καθημερινά το κοινό της περιοχής, πριν, μετά ή κατά τη διάρκεια μιας βόλτας, μετά τη δουλειά ή και στο σπίτι ως ένα απολαυστικό γεύμα.

Η ιδανική τοποθεσία για το επόμενο Johnie Hot Dog είναι σημεία μέσα στις πόλεις, σε ζώνη υψηλής εμπορικής διελευσιμότητας, σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων της περιφέρειας, μεγάλα ελληνικά νησιά με υψηλή τουριστική παρουσία καθώς και φυσικά η επέκταση στην Κύπρο. Η τοποθεσία που θα επιλεχθεί, αποτελεί μέρος του πλάνου ανάπτυξης του δικτύου το οποίο είναι μελετημένο ώστε ο νέος συνεργάτης franchisee να μπορεί από την πρώτη μέρα να επιτύχει υψηλές αποδόσεις για το κατάστημα ή την καντίνα του και παράλληλα να ταυτίζεται με την ταυτότητα του Johnie Hot Dog όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και έχει εδραιωθεί στις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων.

Η τοποθεσία του Johnie Hot Dog για το κατάστημα του νέου συνεργάτη, εξαρτάται και από τον τύπο καταστήματος που θα επιλεχθεί. To στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την επέκταση με δύο τύπους καταστημάτων. Την ήδη υπάρχουσα καντίνα που είναι και ο τρόπος με τον οποίο το Johnie Hot Dog συστήθηκε στο ελληνικό κοινό και σήμερα μετρά τρία σημεία στην Αθήνα αλλά και με τη μορφή καταστήματος με μικρό καθιστικό προκειμένου οι πελάτες να απολαμβάνουν με την ησυχία τους τις αγαπημένες τους γεύσεις.

Ο νέος συνεργάτης franchisee επωφελείται από την δυναμική παρουσία και το εδραιωμένο brand name του Johnie Hot Dog, το οποίο μετρά ήδη 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο της street food εστίασης με μια γερή βάση πελατολογίου να το προτιμά καθημερινά σε κάθε περίσταση. Παράλληλα, η ευκολία στη λειτουργία και η προσιτή επένδυση αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα που δημιουργούν τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες για multi unit franchisee.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Johnie Hot Dog

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ