Αρχική Νέα Johnie Hot Dog: Διαχρονικότητα και κερδοφορία σε μια επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη
Johnie Hot Dog: Διαχρονικότητα και κερδοφορία σε μια επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη

Johnie Hot Dog: Διαχρονικότητα και κερδοφορία σε μια επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλά οφέλη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Johnie Hot Dog δίνει τη δυνατότητα στον νέο συνεργάτη franchisee να κάνει το επόμενο επαγγελματικό του βήμα με ένα concept δοκιμασμένο, διαχρονικό και εδραιωμένο στην ελληνική αγορά με τα υψηλότερα ποσοστά κερδοφορίας στην κατηγορία του.

Για πάνω από 15 χρόνια, το Johnie Hot Dog συντροφεύει το κοινό της Αθήνας που κάνει τη βόλτα του στους δρόμους της πόλης, με τα πιο λαχταριστά και φρέσκα hot dog της με υλικά ύψιστης ποιότητας και μοναδικές γεύσεις. Το κοινό της Αθήνας, γνωρίζει και εμπιστεύεται κάθε τι που βγαίνει αχνιστό από την καντίνα του Johnie Hot Dog και γι’ αυτό τα προτιμάει καθημερινά.

Οι γεύσεις του Johnie Hot Dog εκτός από μια μοναδική επιλογή μετά από μια βόλτα στη νυχτερινή Αθήνα, συνιστά και συνειδητή επιλογή για την καθημερινή διατροφική συνήθεια των καταναλωτών από το πρωί μέχρι το βράδυ. Η αγνή ποιότητα των υλικών που φέρει την εγγύηση του Johnie Hot Dog, εξασφαλίζουν την υψηλή διατροφική αξία όλων των προϊόντων κάνοντάς το να ξεχωρίζει αισθητά από τον ανταγωνισμό.

Η επιχειρηματική πρόταση του Johnie Hot Dog δίνει την ευκαιρία στον νέο συνεργάτη να δραστηριοποιηθεί μέσα από δύο τύπους καταστημάτων, την κλασική καντίνα και το κατάστημα με μικρό καθιστικό, ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής. H προσιτή επένδυση και οι υψηλές αποδόσεις από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του νέου Johnie Hot Dog, οδηγούν στην ταχεία απόσβεση της αρχικής επένδυσης μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατά συνέπεια δίνουν τη δυνατότητα για τη δημιουργία multi-unit franchisee.

Επιπλέον, μέσα από λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα, επιτυγχάνει πολύ υψηλή παραγωγικότητα, εξυπηρετώντας καθημερινά τεράστιες ουρές ανθρώπων ενώ η απλή δομή λειτουργίας δεν απαιτεί την ύπαρξη μεγάλη ομάδας εξειδικευμένου προσωπικού.

Ο νέος συνεργάτης μπαίνει σε ένα δυναμικό δίκτυο που τώρα ξεκινάει την στρατηγική επέκταση του δικτύου του μέσω franchising, σε επιλεκτικές περιοχές όπως μεγάλα αστικά κέντρα, στρατηγικά σημεία της τουριστικής και περιφερειακής αγοράς.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Johnie Hot Dog

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ