Αρχική Νέα Johnie Hot Dog – Ανάπτυξη δικτύου για το απόλυτο hot dog της πόλης!

Johnie Hot Dog – Ανάπτυξη δικτύου για το απόλυτο hot dog της πόλης!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το πιο (hot) dog της πόλης, το Johnie Hot Dog, ξεκινά την επιλεκτική ανάπτυξη του δικτύου του με σύμμαχο τη The Franchise Co. To απόλυτο street food hot dog ανοίγει τα φτερά του με στόχο να κατακλύσει την Ελλάδα με δύο τύπους καταστημάτων.

Τις κλασικές και χαρακτηριστικές κόκκινες καντίνες του- σήμα κατατεθέν του Johnie Hot Dog – που έχουν κάνει όλη την Αθήνα να παραμιλάει και το κατάστημα με μικρό καθιστικό έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να απολαύσει με την ησυχία του τις αγαπημένες του γεύσεις.

Το Johnie Hot Dog μετράει ήδη 14 χρόνια παρουσίας στην ελληνική πρωτεύουσα με την δημιουργία τριών σημείων. Με την καντίνα στην οδό Συγγρού 136, πρωτοσυστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό, το οποίο το λάτρεψε από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η αγάπη των καταναλωτών οδήγησε, ένα χρόνο αργότερα, το 2010, στη δημιουργία του Johnie Hot Dog στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 4 και ακόμα έναν χρόνο αργότερα, στην Ιερά Οδό 36.

Τι έκανε τον Johnie Hot Dog να ξεχωρίσει; Η αυθεντικότητα και ποιότητά του. Με την καντίνα του Johnie Hot Dog, το κοινό εκπαιδεύτηκε στο υγιεινό street food και έμαθε να μη συμβιβάζεται σε τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Εύκολο, γρήγορο και ποιοτικό hot dog, με αγνά υλικά, γευστικούς συνδυασμούς και απίστευτη γεύση. Αυτή είναι η γνήσια ταυτότητα του Johnie Hot Dog που δύσκολα αντιγράφεται.

Με σύμβουλο ανάπτυξης τη The Franchise Co., το Johnie Hot Dog ξεκινά, λοιπόν, την ανάπτυξη του δικτύου του σε στρατηγικές και προσεκτικά επιλεγμένες περιοχές που θα εξασφαλίσουν την άμεση και αποτελεσματική διείσδυση στην τοπική αγορά. Ο νέος συνεργάτης franchisee, από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του δικού του Johnie Hot Dog θα δει τις ουρές εκατοντάδων ατόμων να σχηματίζονται και να περιμένουν με λαχτάρα να απολαύσουν το πιο δυνατό hot dog που ξετρελαίνει διαχρονικά μικρούς και μεγάλους.

Το Johnie Hot Dog, αυθεντικός εκπρόσωπος του αγαπημένου αμερικάνικου snack, με την πολύτιμη τεχνογνωσία και κληρονομιά που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, είναι έτοιμο να πολλαπλασιαστεί και να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

Johnie Hot Dog

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ