Αρχική Νέα ITALUS: Στέκι με μυθικές…επιλογές!

ITALUS: Στέκι με μυθικές…επιλογές!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ITALUS είναι η νέα πρόταση στην εστίαση που συνδυάζει value for money και premium προϊόντα με ένα φινετσάτο χώρο υψηλής αισθητικής. Άλλωστε όλο το concept σχεδιάστηκε για να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από brands παγκόσμιάς φήμης.

Το ITALUS φεύγει από την κατηγορία ενός καταστήματος με καφέ και σνακ και δομεί μια νέα κατηγορία που το “καφέ” της γειτονίας σου, είναι το πιο cool μέρος της  περιοχής. Σχεδιασμένο για τον καταναλωτή του 2022, το ITALUS μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του επισκέπτη κάθε ώρα της ημέρας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ο επισκέπτης βιώνει μια μοναδική εμπειρία στο κατάστημα με μενού σχεδιασμένο για “βασιλιάδες” με ανεπανάληπτες γευστικές αποδράσεις, πάντοτε με έμφαση στην ποιότητα, την γεύση και την λεπτομέρεια στην παρουσίαση.

italus franchise

King Myth Place

Το ITALUS παντρεύει την Ιταλία με την Ελλάδα μέσω των γεύσεων και των αρωμάτων. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο και το όνομα! Σύμφωνα με την μυθολογία o θρυλικός βασιλιάς της Οινωτρίας, ο Ίταλος, έδωσε το όνομα του στην γειτονική χώρα. Κάποιες ιστορίες λένε ότι ο Ίταλος ήταν εγγονός του Μίνωα και πριν πάει στην Ιταλία, ζούσε στην Κέρκυρα…

Στην σύγχρονη εποχή, το ITALUS καθημερινά γίνεται το όχημα ενός νοητού ταξιδιού, μέσω των αρωμάτων και των γεύσεων, στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Γεύσεις από Ιταλία και Ελλάδα, και αισθητική που θυμίζει μπαρ της Νέας Υόρκης δημιουργούν ένα viral κατάστημα. Αποτέλεσμα; Το κοινό του ITALUS συνεχώς  αυξάνεται, μοιράζεται την εμπειρία του και ανυπομονεί να ανοίξει το επόμενο κατάστημα στην περιοχή του.

italus franchise

Δοκιμασμένο επιχειρηματικό μοντέλο

Η ομάδα διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης και γνωρίζει ποια είναι τα συστατικά που χρειάζεται ένα κατάστημα για να είναι επιτυχημένο. Με ολοκληρωμένο concept και ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο, το ITALUS είναι έτοιμο να ταξιδέψει και σε άλλες περιοχές, μεγαλώνοντας το δίκτυο του και δημιουργώντας μια δεμένη οικογένεια συνεργατών.

Το ITALUS προσφέρει μια ελκυστική πρόταση franchise, σχεδιασμένη ώστε να ξεπερνά τις προσκλήσεις του κλάδο της εστίασης, διαχρονική και προσαρμοσμένη στις δεξιότητες και τις ανάγκες του νέου συνεργάτη.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ