Αρχική Νέα ITALUS: Premium εμπειρία με ιταλική φινέτσα

ITALUS: Premium εμπειρία με ιταλική φινέτσα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ΙTALUS είναι ένας all day χώρος, που καθημερινά προσφέρει μια premium εμπειρία στον καταναλωτή! Με έντονο το ιταλικό στοιχείο διαθέτει μια πλούσια γκάμα απολαυστικών επιλογών σε ένα οικείο και φιλικό χώρο που εύκολα δημιουργεί πιστό κοινό.

Το ITALUS παντρεύει την Ιταλία με την Ελλάδα μέσω των γεύσεων και των αρωμάτων συνδυάζοντας την κουλτούρα και των δύο χωρών σε μοναδικές γευστικές προτάσεις. Ο καφές και το brunch παίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ολόφρεσκη πίτσα και τα cocktails έρχονται να ολοκληρώσουν το προϊοντικό μείγμα, καθιστώντας το ITALUS ως τη νέα και ολοκληρωμένη πρόταση για τον καταναλωτή.

italus franchise

Μοναδικές προτάσεις-λύσεις για κάθε στιγμή της ημέρας

Αυτό που αρέσει περισσότερο στο κοινό του ITALUS είναι ότι, στο ITALUS μπορείς να βρεις αυτό που θες κάθε ώρα της ημέρας. Το προϊοντικό μείγμα του καταστήματος μπορεί να ικανοποιεί κάθε ανάγκη ακολουθώντας τον καταναλωτή όλη της διάρκεια της ημέρας. Από τον πρωινό καφέ μαζί με ένα χορταστικό πανίνι, μια μπάρα δημητριακών ή ένα smoothie bowl για να ξεκινήσει δυναμική ημέρα. Μια δροσιστική σαλάτα, πίτσα ή τα διάσημα pancakes του ITALUS για μεσημέρι.

Φτάνοντας το απόγευμα, ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει γλυκιές λιχουδιές και μοναδικά παγωτά. Καθώς το βράδυ έρχεται τα πρώτα cocktails κάνουν την εμφάνιση τους. Διαλεκτά κρασιά με τη συνοδεία πλατώ τυριών και αλλαντικών σου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκεται σε μια ακριβή τρατορία της Ιταλίας.

italus franchise

Για κάθε περιοχή…

Η ευκολία του ΙΤΑLUS να γίνεται η αγαπημένη συνήθεια του καταναλωτή, το καθιστά ένα concept που μπορεί να ανθίσει σε κάθε περιοχή. Με ολοκληρωμένο concept, ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία και έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, το ITALUS αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό   σύστημα franchise. Ο συνεργάτης –  franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ