Αρχική Νέα ITALUS: Εμπειρία στην εστίαση και κουλτούρα franchise

ITALUS: Εμπειρία στην εστίαση και κουλτούρα franchise

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ομάδα του ITALUS αποτελείται από άτομα που διαθέτουν πολυετή πείρα στην εστίαση και γνωρίζουν πολύ καλά πως στήνεται ένα κερδοφόρο κατάστημα. Η εμπειρία τους πάνω στην εστίαση οδηγεί σε ουσιαστική γνώση της αγοράς και στην δημιουργία μηχανισμών ευελιξίας ώστε το concept να προσαρμόζεται γρήγορα στις διαφορετικές συνθήκες και προτιμήσεις.

Όλη αυτή τη γνώση και την τεχνογνωσία λαμβάνει ο νέος συνεργάτης. Επιπλέον, όλο το concept του ITALUS έχει σχεδιαστεί ώστε ο νέος συνεργάτης να μπορεί εύκολα να μπει στη φιλοσοφία του και να μπορεί να τρέξει σωστά την επιχείρηση του. Για παράδειγμα όλο το μενού στηρίζεται σε απλές αλλά ιδιαίτερα γευστικές συνταγές που ο franchisee και η ομάδα του μπορούν να μάθουν και τις αποδώσουν στο έπακρο.

italus franchise store

Για κάθε περιοχή…

Η ευκολία του ΙΤΑLUS να γίνεται η αγαπημένη συνήθεια του καταναλωτή, το καθιστά ένα concept που μπορεί να ανθίσει σε κάθε περιοχή. Με ολοκληρωμένο concept, ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία και έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, το ITALUS αποτελεί μια εξαιρετική επιχειρηματική ευκαιρία.

Επιπλέον, η εταιρεία έχει θέσει όλες τις απαραίτητες βάσεις για ένα δομημένο και ισχυρό   σύστημα franchise. Ο συνεργάτης –  franchisee μπαίνοντας στην οικογένεια του δικτύου, ξεκινά μια συνεργασία που του προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να ξεκινήσει τη δική του επιτυχημένη επιχείρηση.

italus franchise store

Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Το καφέ ITALUS με premium και ολοκληρωμένο προιοντικό μείγμα, δημιουργεί εύκολα πιστό κοινό που θέλει να βιώνει ξανά και ξανά την εμπειρία που προσφέρει το κατάστημα. Εκτός από τις εξαιρετικές γεύσεις, το ITALUS δίνει έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, μεγιστοποιώντας την συνολική εμπειρία.

“Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε καθημερινά στους πελάτες μας ανεπανάληπτες γευστικές αποδράσεις. Πάντοτε με έμφαση στην ποιότητα, την γεύση και την λεπτομέρεια στην παρουσίαση, που σε συνδυασμό με τον χώρο, δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία πελάτη, την ITALUS experience”, αναφέρει στο FRANCHISE SUCCESS o Ανδρέας Βαγιανός, εμπνευστής του concept.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ