Αρχική Νέα Ιταλικός αέρας…ανανέωσης στο L’ Artigiano Αγ. Δημητρίου

Ιταλικός αέρας…ανανέωσης στο L’ Artigiano Αγ. Δημητρίου

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Την ιταλική του ταυτότητα ενίσχυσε το δίκτυο franchise L’ Artigiano, ανακαινίζοντας το κατάστημα του Αγίου Δημητρίου. Η ανακαίνιση έγινε στο πλαίσιο της επένδυσης της εταιρείας στην ανανέωση της συνολικής εικόνας του δικτύου στην οποία έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα.

Η αλυσίδα ιταλικού φαγητού, προχωρά στην εξ ολοκλήρου αναβάθμιση της εταιρικής της εικόνας και στην απόλυτη υιοθέτηση του αυθεντικού ιταλικού χαρακτήρα, επιδιώκοντας τόσο την ανάδειξη της νέας αισθητικής της όσο και των  ποιοτικών αξιών του brand που ταυτίζονται με τα ευφάνταστα  signature  πιάτα, τις χειροποίητες διαδικασίες και το καθημερινό ζύμωμα.

Παράλληλα με την ανακαίνιση, η L’ Artigiano προχωράει σε μια ακόμα ανανέωση, επιλέγοντας το κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο ως το πρώτο σημείο της αλυσίδας που θα λειτουργεί και ως coffee corner προσθέτοντας στις υπηρεσίες του και delivery καφέ. Εκπροσωπώντας την ιταλική παράδοση, με την καινοτόμα αυτή πρόταση η εταιρεία συμπεριλαμβάνει και το προϊόν του καφέ, αναπόσπαστου είδους της ιταλικής γαστρονομίας, στον κατάλογό της, διατηρώντας αναλλοίωτη την ποιότητα, τις αξίες και τις αυθεντικές γεύσεις.

Η L’ Artigiano ιδρύθηκε το 1993 και αναπτύσσεται με τη μέθοδο franchising αριθμώντας σήμερα 19 καταστήματα σε Αττική, Κόρινθο, Καλαμάτα και Χαλκίδα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ