Αρχική Νέα Ισορροπία δουλειάς και προσωπικής ζωής με το ZIMARI

Ισορροπία δουλειάς και προσωπικής ζωής με το ZIMARI

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ZIMARI, το νέο franchise στα take away snacks ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που οργανώνεται η καθημερινότητα για τον νέο franchisee και να δείξει ότι σε μια εποχή προκλήσεων, υπάρχουν επιχειρηματικές προτάσεις με ολοκληρωμένες απαντήσεις.

Η διαχείριση μιας επιχείρησης εστίασης είναι περισσότερο από μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Είναι τρόπος ζωής. Αυτό σημαίνει ότι οι σύγχρονες προκλήσεις στην εστίαση επηρεάζουν άμεσα τον νέο franchisee. Ας δούμε σε ποιες προκλήσεις σήμερα το ZIMARI δίνει αξιόπιστες απαντήσεις και αναδεικνύεται σε μια εξαιρετικά ισορροπημένη επιχειρηματική πρόταση!

  • Προκλήσεις διαχείρισης εργατικού δυναμικού. Στο γενικό πρόβλημα της διατήρησης του εργατικού δυναμικού που υπάρχει σήμερα, το ZIMARI προβάλλει την ευελιξία του προγραμματισμού και την ισορροπημένη ένταση εργασίας καθώς και τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τα διαφορετικά formats αποτελεσματικά χωρίς να αυξάνεται η πίεση στους εργαζόμενους.

  • Προκλήσεις στη δομή του κόστους. Αυξημένα κόστη και μικρότερο περιθώριο κέρδους, είναι βασικές προκλήσεις των επιχειρήσεων εστίασης. Το ZIMARI έχει ένα προϊοντικό μείγμα που συνεχώς εξελίσσεται και με την επίτευξη οικονομιών κλίμακας και με την εισαγωγή του παρασκευαστηρίου στο κατάστημα, μειώνει τα λειτουργικά κόστη. Εκτός από τη διαρκή βελτιστοποίηση του μενού, το ZIMARI διεκδικεί ανταγωνιστικό μερίδιο στην αγορά των food aggregators.

  • Υπηρεσίες που δεν επιστρέφουν κέρδη. Η σύγχρονη εστίαση είναι συνδεδεμένη με υπηρεσίες τις οποίες χρησιμοποιούν οι επιχειρηματίες για να αυξήσουν το μερίδιό τους στην αγορά (προγράμματα επιβράβευσης, food aggregators, social media marketing κλπ.) οι οποίες από λαθεμένους χειρισμούς δεν επιστρέφουν ικανοποιητικά κέρδη. Το ZIMARI διαθέτει ολοκληρωμένη στρατηγική marketing, η οποία έχει εφαρμοστεί με επιτυχία και είναι αντικείμενο εκπαίδευσης για τον νέο franchisee. Σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων, την τιμολογιακή πολιτική και την ανταγωνιστικότητα του προϊοντικού μείγματος, ο νέος franchisee είναι σίγουρος για την ευκολία της επένδυσής του. Γλιτώνει ανεξέλεγκτη φύρα από κακή διαχείριση προϊόντων, αυξάνει το μερίδιό του στους food aggregators και έχει στα χέρια του εργαλεία marketing που εξασφαλίζουν την αναγνωρισιμότητα και την επαναληψιμότητα των πελατών.

Με τις λύσεις που προσφέρει το ZIMARI είναι η νο.1 επιχειρηματική πρόταση για τον επιχειρηματία που θέλει να έχει αποδοτικά εργαλεία στα χέρια του για να ισορροπήσει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της επιχείρησής του, τη δουλειά με την προσωπική του ζωή και να ελέγχει τις καθημερινές δραστηριότητες, τα κόστη και το προϊόν, απροβλημάτιστα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ZIMARI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ