Αρχική Νέα Invoid Massage & Spa: Η επιχειρηματική πρόταση με το κορυφαίο μάρκετινγκ
Invoid Massage & Spa: Η επιχειρηματική πρόταση με το κορυφαίο μάρκετινγκ

Invoid Massage & Spa: Η επιχειρηματική πρόταση με το κορυφαίο μάρκετινγκ

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Invoid Massage & Spa έχει ως σκοπό να φέρει την επανάσταση στο wellness, χρησιμοποιώντας μια σειρά προωθητικών εργαλείων, που καθιστούν το μάρκετινγκ που ακολουθεί ιδιαίτερα ελκυστικό.

Διαθέτει στρατηγική με εργαλεία που εξασφαλίζουν την αναγνωρισιμότητα του brand αλλά και την πιστότητα των πελατών. Προωθεί το concept του μέσω influencers στα social media, αναδεικνύοντας οπτικά τον όμορφο χώρο και την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών.

Το Invoid Massage & Spa ως μέσο μάρκετινγκ χρησιμοποιεί και διάφορα πακέτα προσφορών που περιλαμβάνουν συνδυαστικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, ενώ μια μέρα την εβδομάδα ανά μήνα βγαίνουν πακέτα προσφοράς προκειμένου ο πελάτης να πειστεί και να επισκεφθεί τον χώρο. Στη συνέχεια μέσω των υπηρεσιών, ο πελάτης βιώνει μια εμπειρία που θέλει να ξαναζήσει.

Παράλληλα υπάρχουν πακέτα υπηρεσιών, κατάλληλα για group όπως για παράδειγμα για Bachelor/Bachelorette, ζευγάρια και άλλα.

Σημαντική είναι όμως και η δημιουργία μιας κοινότητας. Το Invoid Massage & Spa προσφέρει συνδρομές για τους λάτρεις του wellness, με τις οποίες τα μέλη χαίρουν μεγαλύτερων προσφορών μέσω των προωθητικών ενεργειών.

Invoid Massage & Spa μάρκετινγκ

Το massage και το spa ως τρόπος ζωής και όχι ως πολυτέλεια

Πίσω από τη φιλοσοφία του Invoid Massage & Spa βρίσκεται η ιδεα ότι το massage και το spa είναι μια υπηρεσία πρώτης ανάγκης και όχι πολυτελείας. Είναι μια καθαρά ψυχοθεραπευτική διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση. Συμβάλλει στην ψυχική και σωματική κάθαρση. Στη γρήγορη καθημερινότητα της πόλης και στο διαρκές στρες του σύγχρονου
ανθρώπου, το massage είναι ο τρόπος για ανακτήσει ο οργανισμός τη χαμένη του ενέργεια

Ιδανική συχνότητα για μια θεραπεία massage είναι μια φορά την εβδομάδα, αναλογικά με τους έντονους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Αποτελεί σημαντικό booster για την
ενέργειά μας καθώς η ένταση και η κούραση απομακρύνονται.

To massage δίνει στον θεραπευόμενο ένα προσδόκιμο μιας εβδομάδας καλύτερης λειτουργικότητας, όσον αφορά την ξεκούρασή του, το μυϊκό κάματο αλλά και την εγκεφαλική ξεκούραση, μιας και κατά τη διάρκεια του massage ο εγκέφαλος δε σκέφτεται και χαλαρώνει.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


INVOID MASSAGE & SPA

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ