Αρχική Νέα Invoid Massage & Spa: Επιχειρηματική πρόταση που ηγείται στην αγορά του wellness!

Invoid Massage & Spa: Επιχειρηματική πρόταση που ηγείται στην αγορά του wellness!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιχειρηματική πρόταση του Invoid Massage & Spa έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Eισάγει το massage και το spa, στην καθημερινότητα του ανθρώπου της σύγχρονης πόλης και έχει επιτύχει να επιστήσει την προσοχή του κοινού στις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει στον οργανισμό μια συνεδρία massage.

Είναι γεγονός πως τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, αναδύθηκαν πολλά concepts τα οποία παρείχαν υπηρεσίες massage της μιας ώρας. Ωστόσο, έλειπαν οι δομές και οι υπηρεσίες που θα έκαναν τον θεραπευόμενο να νιώθει άνετα και παράλληλα θα του παρείχαν υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες και τον τρόπο ζωής του. Έτσι λοιπόν, οι ιδρυτές του INVOID Massage & Spa πήραν όλο το feedback από τις αλυσίδες massage και με κινητήριο δύναμη την αγάπη για την ψυχή, το σώμα και την καινοτομία, δημιούργησαν το κέντρο ευεξίας για το οποίο μιλάει σήμερα όλη η πόλη!

Από το 2020 λοιπόν, το INVOID απευθύνεται σε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό το οποίο ανανεώνεται συστηματικά. Ενδεικτικά, μέσα σε μόνο δύο μήνες έφτασε τα 458 μέλη κάτι που υποδεικνύει και την συνεχή επαναληψιμότητα των πελατών. Οι θεραπευόμενοι, έχουν αντιληφθεί την αναγκαιότητα της ένταξης του ποιοτικού massage στη ζωή τους και σε συνδυασμό με τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η ομάδα του INVOID Massage & Spa, αγοράζουν μηνιαία πακέτα και το βάζουν στη καθημερινότητά τους σε εβδομαδιαία βάση.

Καθώς πρόκειται για παροχή υπηρεσιών, υπάρχει χαμηλό κόστος αναλώσιμων, υψηλή κερδοφορία και margins. Παρέχει επίσης υπηρεσίες για ζευγάρια, φίλους ή γκρουπ ατόμων μιας παρέας τα οποία εξυπηρετούν την αύξηση της μέσης απόδειξης  με λιγότερα ραντεβού ενώ παράλληλα, το massage, το hammam και το jacuzzi είναι υπηρεσίες που μπορούν να συνδυαστούν με μια επίσκεψη.

O  νέος συνεργάτης franchisee που θα ενταχθεί στο σύστημα franchise του INVOID Massage & Spa, θα επωφεληθεί από την ήδη ισχυρή βάση πελατολογίου ενώ παράλληλα θα εξασφαλίσει ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής μιας και το κέντρο ευεξίας λειτουργεί από τις 11:00 – 21:00. Έτσι, ο επιχειρηματίας έχει τον χρόνο που απαιτείται προκειμένου να αφοσιωθεί στις δημόσιες σχέσεις για την επιχείρησή του αλλά και στην προσωπική του ζωή. Η επιχειρηματική πρόταση που προσφέρει το Invoid Massage & Spa συνιστά μια πρόταση αξίας για τον συνεργάτη franchisee και παράλληλα του εξασφαλίζει μια ομαλή μετάβαση στην επιχειρηματικότητα με ένα concept υψηλής διαχρονικότητας και κερδοφορίας!

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

INVOID MASSAGE & SPA

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ