Αρχική Νέα International Pasta Day στα Mailo’s

International Pasta Day στα Mailo’s

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα Mailo’s The Pasta Project θέλοντας να γιορτάσουν μαζί με τους υπόλοιπους pasta lovers, την International Pasta Day, προσφέρουν σήμερα 25.10.2022, δωρεάν μακαρονάδες σε όλα τα καταστήματά τους για μία ώρα, 19:00 – 20:00.

Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τον αγαπημένο τους συνδυασμό pasta, σε οποιοδήποτε μέγεθος και με την προσθήκη όποιας λαχταριστής sauce και extras επιθυμούν.

H καμπάνια εντάσσεται στην στρατηγική που υλοποιεί με συνέπεια το σύστημα franchise σε σχέση με την εξέλιξη της αφήγησης του brand Mailo’s και  δημιουργίας νέων ιστοριών – αφετηριών ανακάλυψης για τους φίλους του concept. Ο Mailo μας καλεί σε ένα ταξίδι ανά τον κόσμο, ανακαλύπτοντας πώς η pasta γίνεται αγαπητή σε διαφορετικές κουλτούρες. Κάθε ταξίδι αποτελεί μια αφορμή ανακάλυψης, εισαγωγής νέων ιδεών ή προϊόντων, ενεργοποίησης της βάσης πελατών και εξέλιξης του concept, διασφαλίζοντας τη διάρκεια απόδοσης για τους franchisees. Το πλάνο μάρκετινγκ που υλοποιεί το σύστημα franchise, χαρακτηρίζεται από δράσεις και καμπάνιες ώστε να ενεργοποιείται η βάση των πιστών πελατών του brand. Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο τα 16 πλέον εν λειτουργία καταστήματα του δικτύου, αποτελούν τον Νο.1 προορισμό για την κοινότητα των pasta lovers.

Τα Mailo’s The Pasta Project δημιούργησαν τον Σεπτέμβριο του 2019 μία νέα κατηγορία κατηγορία καταστημάτων στο χώρο της εστίασης – fresh pasta street food, την οποία εκ τότε συνεχώς υπερβαίνουν και εξελίσσουν, δημιουργώντας νέο πιστό πελατολόγιο.

Ακολουθώντας στρατηγική επιλεκτικής ανάπτυξης, τις επόμενες εβδομάδες το Mailo’s ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 30 εν λειτουργία καταστήματα, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ