Αρχική Νέα ΙNGLOT: Τα σύγχρονα makeup bars!

ΙNGLOT: Τα σύγχρονα makeup bars!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η τεράστια επιτυχία του διεθνούς βεληνεκούς brand οφείλεται στη δημιουργία ενός εξαιρετικά πρωτοποριακού concept, βασισμένο στη λογική των makeup bars, που προσφέρει υψηλής ποιότητας καλλυντικά στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Η εταιρεία επαγγελματικού makeup ΙNGLOT Cosmetics ιδρύθηκε το 1983 από τον Wojtek Inglot και σήμερα είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς. Με διεθνή παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και 560 καταστήματα, τα INGLOT αποτελούν τα σύγχρονα makeup bars, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές. Ξεχωρίζουν για τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τις καινοτόμες φόρμουλες επαγγελματικών προϊόντων για πρόσωπο και σώμα, ενώ συμμετέχουν ενεργά σε κορυφαίες διοργανώσεις και events παγκοσμίως (Fashion Weeks, τηλεοπτικές παραγωγές, Broadway κ.α.).

Όλα τα INGLOT προϊόντα παράγονται εντός της Ευρώπης, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες και συστατικά από τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές. Στην Ελλάδα, τα INGLOT εκπροσωπούνται επάξια από τον Όμιλο Εταιρειών Χυτήρογλου που είναι ο επίσημος franchisee της εταιρείας στη χώρα μας αλλά και στην Κύπρο.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ