Αρχική Νέα Ημέρα Σταδιοδρομίας από τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη

Ημέρα Σταδιοδρομίας από τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος εν-τάξη προσκαλεί γονείς και μαθητές στη φετινή Ημέρα Σταδιοδρομίας, στις 27 Μαρτίου και ώρα 17:30, η οποία θα μεταδοθεί LIVE από το κανάλι του Ομίλου στο Youtube αλλά και τις σελίδες των εκπαιδευτηρίων του δικτύου στα social media. Η ημερίδα διοργανώνεται με την επιστημονική συνδρομή της εταιρείας Orientum Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας (www.orientum.gr).

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη, έχοντας βαθύτατη επίγνωση της υποχρέωσής τους να σταθούν αρωγοί τόσο στην επαρκή ενημέρωση όσο και στην προετοιμασία των μαθητών τους για τις απαιτήσεις του νέου λυκείου και των εισαγωγικών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση εξετάσεων, διοργανώνουν τις μεγαλύτερες ημερίδες επαγγελματικού προσανατολισμού, στις οποίες κάθε έτος συμμετέχουν περισσότεροι από 1.500 μαθητές. Επίσης, παρέχουν δωρεάν περισσότερα από 800 test/έτος επαγγελματικού προσανατολισμού Horizon σε μαθητές γυμνασίου λυκείου.

en taksi franchise mathites2

Το δίκτυο franchise εν-τάξη, θεωρεί ότι μια σημαντική πτυχή του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού έργου είναι η έγκυρη και επιστημονικά άρτια ενημέρωση των μαθητών, αναφορικά με τις απαιτήσεις του νέου εξεταστικού συστήματος, τα νέα επιστημονικά πεδία, τις ανώτερες και ανώτατες σχολές που αντιστοιχούν σε κάθε πεδίο, τα επαγγελματικά δικαιώματα που εξασφαλίζουν τα πτυχία των Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας αλλά και τη σύνδεση των πτυχίων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.

Εισηγητές: Σπύρος Μιχαλούλης, Θοδωρής Θεοτόκης

Σχολιασμός: Γιώργος Τερζάκης, Ιδρυτής του Ομίλου εν-τάξη

Επικοινωνήστε με τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη για περισσότερες λεπτομέρειες.

Για το δικό σου εκπαιδευτήριο εν-τάξη μέσω συνεργασίας franchise, μπες εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ