Αρχική Νέα Imaginarium: Η εξειδίκευση στο παιδικό παιχνίδι

Imaginarium: Η εξειδίκευση στο παιδικό παιχνίδι

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Mε σήμα κατατεθέν τις δυο, διαφορετικού μεγέθους πόρτες (!), το Imaginarium αποτελεί την πιο εξειδικευμένη αλυσίδα παιχνιδιών στον κόσμο. Από τη μεγάλη πόρτα εισέρχονται οι γονείς, από τη μικρή τα παιδιά και το Imaginarium συνιστά ένα μαγικό ταξίδι και για τους δύο! Άλλωστε τα 340 σημεία πώλησης σε 30 χώρες , αποδεικνύουν αδιαμφισβήτητα την επιτυχία του concept.

Το Imaginarium έφερε μια νέα αντίληψη γύρω από τα καταστήματα παιχνιδιών, που είναι πλέον εξειδικευμένα, με υπεύθυνους παιδαγωγούς, και μια νέα φιλοσοφία σχετικά με τη διανομή των προϊόντων που βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία. Η στρατηγική της εταιρείας στηρίζεται σε αξίες όπως η ασφάλεια , η εκπαιδευτική & ψυχαγωγική αξία, ενώ λέει «όχι» στα παιχνίδια που προωθούν διακρίσεις φύλου και εμπεριέχουν πολεμικό περιεχόμενο. Τα προϊόντα Imaginarium φέρουν την εγγύηση τηςItsImagical , και αποτελούν μια αποκλειστική συλλογή που ανανεώνεται δύο φορές το χρόνο.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 από μια έμπειρη ομάδα στον τομέα του παιχνιδιού και της διανομής και βασικός στόχος από την πρώτη στιγμή, ήταν τόσο η διασκέδαση των παιδιών, όσο και η συμβολή στη σωστή ανατροφή τους.

Στην Ελλάδα συναντάμε 9 καταστήματα με πολλούς φανατικούς φίλους! Μικρούς και μεγάλους!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ