Αρχική Νέα Imaginarium: Franchise στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών!

Imaginarium: Franchise στον μαγικό κόσμο των παιχνιδιών!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η πολυετής εμπειρία στον τομέα του παιχνιδιού με βασικό στόχο την διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την εκπαίδευση των παιδιών, συνέβαλε στην εδραίωση του Imaginarium στην αγορά, με τη δημιουργία ενός ισχυρού brand, βασισμένο σε σύγχρονες μεθόδους και στην προηγμένη τεχνολογία.

Την επιτυχία του επιβεβαιώνει η επεκτατική πορεία της αλυσίδας, όχι μόνο πανελλαδικά αλλά και παγκοσμίως! Η ζήτηση είναι συνεχώς αυξανόμενη και ο κλάδος γνωρίζει εντυπωσιακή άνοδο.

Η στρατηγική της εταιρείας στηρίζεται σε αξίες όπως η ασφάλεια , η εκπαίδευση και η σωστή ενημέρωση , ενώ λέει «όχι» στα παιχνίδια που προωθούν διακρίσεις φύλου και εμπεριέχουν πολεμικό περιεχόμενο. Η πολιτική αυτή αποτελεί ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας και την καθιστά τόσο περιζήτητη και δημοφιλή.

Η επιχειρηματική πρόταση του Imaginarium, έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ελαχιστοποιεί το ρίσκο της επένδυσης, ενώ κάθε συνεργάτης γνωρίζει πως  έχει στο πλευρό του έναν έμπειρο franchisor, ικανό να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Από πλευράς εταιρείας παρέχεται συνεχής υποστήριξη και καθοδήγηση, βοήθεια στην εύρεση και αξιολόγηση τοποθεσίας και συντονισμένες προωθητικές ενέργειες για κάθε περιοχή ανάλογα με τις τοπικές ανάγκες.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ