Αρχική Νέα Il Barretto: Η Ιταλική κουζίνα στα καλύτερά της!

Il Barretto: Η Ιταλική κουζίνα στα καλύτερά της!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το Il Barretto, ένα all day στέκι για καφέ, φαγητό και ποτό, μας συστήνει νέες και πιο νόστιμες πτυχές της Ιταλικής κουζίνας μέσα από εκλεκτά και απολαυστικά πιάτα και ροφήματα.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2008 και δεν άργησε να μετατραπεί στο πιο δημοφιλές και περιζήτητο μαγαζί για μικρούς και μεγάλους, καθώς φροντίζει να ικανοποιεί τις προτιμήσεις όλων των φύλων και των ηλικιών.

Η εταιρεία σήμερα απαριθμεί 3 καταστήματα στα πιο πολυσύχναστα μέρη της πόλης (Golden Hall, McArthur Glen, River West) και προσκαλεί όλους του τους φίλους από νωρίς το πρωί να δοκιμάσουν τις μοναδικές ποικιλίες καφέ Arabica, από τις οικογενειακές φυτείες της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής αλλά και της Αφρικής.

Πρόκειται για ένα πολυδιάστατο μοντέλο καταστήματος που λειτουργεί στη βάση 3 shops in 1 (cafe-bar-restaurant) και βασίζεται στην πιο δημοφιλή κουζίνα του κόσμου. Το πλήρες προϊοντικό μείγμα του απευθύνεται σε μια μεγάλη και πιστή αγορά εξασφαλίζοντας υψηλά περιθώρια κέρδους με πολλές προτάσεις διαφοροποίησης.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ