Αρχική Νέα Ice cream opening fiesta για το Bufala Gelato Νέας Σμύρνης

Ice cream opening fiesta για το Bufala Gelato Νέας Σμύρνης

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μία μεγάλη γιορτή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στο Bufala Gelato Νέας Σμύρνης! Λαμπεροί καλεσμένοι και φίλοι του Bufala Gelato επισκέφθηκαν το κατάστημα ώστε να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου σημείου και να δώσουν τις καλύτερες ευχές τους, για ένα δυναμικό ξεκίνημα!

bufala-gelato-opening-fiesta

Οι γλυκές απολαύσεις του Bufala Gelato και οι μουσικές επιλογές της Μάγκυ Χαραλαμπίδου ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη, γεμίζοντας τον χώρο με χαμόγελα! Η επιτυχημένη εκδήλωση διοργανώθηκε από την Beautiful People, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά των Δημοσίων Σχέσεων και της Επικοινωνίας από το 2008.

bufala-gelato-fiesta

Το Bufala Gelato μας συστήθηκε το 2016 στo One Salonica Mall, στη Θεσσαλονίκη. Έναν χρόνο αργότερα, το Bufala Gelato «κατεβαίνει» στη Γλυφάδα, ξεσηκώνοντας τους gelato lovers των Νοτίων Προαστίων. 3 χρόνια μετά, το δίκτυο έχει μπει σε δυναμική τροχιά ανάπτυξης σε Λάρισα και Αττική, με καταστήματα σε Βουλιαγμένη, Βούλα, Νέα Σμύρνη, Χαλάνδρι και Κηφισιά!

bufala-gelato-nea-smirni5

Σχεδιασμένο για franchising

Το Bufala Gelato διαθέτει τυποποιημένες κι αναλυτικές συνταγές, ώστε ο υποψήφιος συνεργάτης να παράγει φρέσκο παγωτό ημέρας, χωνάκια και βάφλες, ακριβώς στην ποσότητα που χρειάζεται, με μηχανήματα εύκολα στη διαχείριση. Επίσης, η εταιρεία μεριμνά για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση τόσο του franchisee, όσο και του προσωπικού του, παρέχοντας συνεχή υποστήριξη μέσα από σεμινάρια. Στόχος πάντα, η αποδοτικότητα κι η εύρυθμη λειτουργία κάθε καταστήματος του δικτύου.

bufala-ice-cream

Ο υποψήφιος franchisee του Bufala Gelato εξασφαλίζει διαρκή υποστήριξη σε όλα τα στάδια της συνεργασίας. Πριν το άνοιγμα της δικής του επιχείρησης, εκπαιδεύεται στα υφιστάμενα καταστήματα, όσον αφορά το λειτουργικό κομμάτι. Έπειτα, παρέχεται συνεχής υποστήριξη, τόσο σε θέματα που αφορούν τα προϊόντα, όσο και στο στήσιμό τους. Η ομάδα του Βufala Gelato είναι πάντα εκεί ώστε να του μεταδώσει όλη την αύρα, την εμπειρία και την τεχνογνωσία της!

Για το δικό σου Bufala Gelato, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ