Αρχική Νέα Η Vodafone αναδείχθηκε GOLD WINNER SPECIALIZED RETAIL STORES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS
Η Vodafone αναδείχθηκε GOLD WINNER SPECIALIZED RETAIL STORES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

Η Vodafone αναδείχθηκε GOLD WINNER SPECIALIZED RETAIL STORES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το δίκτυο καταστημάτων Vodafone αναδείχθηκε GOLD WINNER SPECIALIZED RETAIL STORES FRANCHISE 2024 στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS, καθώς αναγνωρίζεται η εξαιρετική συνεισφορά του στο franchising και η συμβολή του στην ελληνική οικονομία συνολικά.

Vodafone THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2024

Η δέσμευση του δικτύου Vodafone στην παροχή κορυφαίου customer service σε συνδυασμό με τις καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές που έχει εφαρμόσει σε επίπεδο retail έχουν θέσει ένα νέο σημείο αναφοράς στο franchising στην Ελλάδα. Οι πρακτικές αυτές περιλαμβάνουν:

• Ένα ολοκληρωμένο concept και επιχειρηματικό μοντέλο που συμπληρώνεται από μια ισχυρή επωνυμία και ανταποκρίνεται κατάλληλα στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας.
• Συστηματική επένδυση στην εκπαίδευση, στη δημιουργία προϊόντος, στο merchandise, στην εταιρική ταυτότητα και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.
• Στρατηγικές συμμαχίες με επιλεγμένους προμηθευτές, πετυχαίνοντας τη βελτιστοποίηση της κερδοφορίας των franchisees και δημιουργώντας ένα έντονα διαφοροποιημένο concept.
• Ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανέλιξης για νέους επιχειρηματίες.
• Αυτές οι πρακτικές συνέβαλαν στη δημιουργία ενός ισχυρού δικτύου, διαδραματίζοντας κομβικό ρόλο στην ενίσχυση του franchising ως όχημα για την επιχειρηματική ανάπτυξη στην ελληνική αγορά.

Η ανάδειξη της Vodafone ως GOLD WINNER SPECIALIZED RETAIL STORES FRANCHISE 2024 επιβραβεύει τη συνέπεια του δικτύου επί σειρά ετών για το τι σημαίνει retail.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


VODAFONE

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ