Αρχική Νέα Η SurPrice Car Rentals «ταξιδεύει» από την Κρήτη σε 33 χώρες παγκοσμίως
Η SurPrice Car Rentals «ταξιδεύει» από την Κρήτη σε 33 χώρες παγκοσμίως

Η SurPrice Car Rentals «ταξιδεύει» από την Κρήτη σε 33 χώρες παγκοσμίως

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η SurPrice Car Rentals «ταξιδεύει» από την Κρήτη σε 33 χώρες παγκοσμίως, με άμεσο στόχο να συνεχίσει την επέκτασή της. Η startup ενοικίασης αυτοκινήτων των Νίκου και Μανώλη Πασπαλάκη, η οποία ξεκίνησε από την Κρήτη πριν από περίπου 15 χρόνια, αναμένεται να εισέλθει σε νέες αγορές το επόμενο διάστημα. Πρόσφατα μάλιστα η SurPrice Car Rentals ανακοίνωσε ότι έλαβε χρηματοδότηση από το SouthBridge Europe Mezzanine II SICAR, το οποίο αναμένεται να χρηματοδοτήσει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να ενισχύσει το business plan των αδερφών Πασπαλάκη.

Η SurPrice Car Rentals εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο μέσω franchise

Η SurPrice Car Rentals, μέσα από την εμπειρία μιας οικογενειακής επιχείρησης ενοικίασης αυτοκινήτων στην Κρήτη, κατόρθωσε να εξελιχθεί σε ένα παγκόσμιο δίκτυο μέσω franchise. Ήδη σήμερα καλύπτει 350 σημεία φυσικής εξυπηρέτησης των πελατών και απασχολείται ένας στόλος που αποτελείται από 20.000 αυτοκίνητα. Στην Ελλάδα, ο στόλος της ξεπερνά τα 1.000 αυτοκίνητα, ενώ στόχος είναι να τον φτάσει στα 2.500 τα επόμενα δύο χρόνια. Η εταιρεία έχει κάνει μεγάλα ανοίγματα στο εξωτερικό, ενώ στην Ευρώπη έχει πολύ δυναμική παρουσία στην Ιταλία και την Πορτογαλία, αγορές που ταιριάζουν αρκετά με το προφίλ της Ελλάδας.

Επίσης στον άμεσο σχεδιασμό είναι η ενίσχυση του brand στη Βόρεια Αμερική, όπου ήδη δραστηριοποιείται σε Καναδά και Φλόριντα, ενώ πρόσφατα άνοιξαν δύο σημεία σε Florida και Los Angeles.

Η SurPrice Car Rentals έχει ήδη δραστηριότητα μέσω franchise σε 21 χώρες της Ευρώπης και στους άμεσους στόχους είναι να επεκταθεί σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία, ενώ στον σχεδιασμό είναι η εστίαση στην Αυστρία. Επίσης στον άμεσο σχεδιασμό είναι η ενίσχυση του brand στη Βόρεια Αμερική, όπου ήδη δραστηριοποιείται σε Καναδά και Φλόριντα, ενώ πρόσφατα άνοιξαν δύο σημεία σε Florida και Los Angeles. Η Surprice επίσης συνεργάζεται με τις πιο σημαντικές διεθνείς πλατφόρμες, όπως τη Rental Cars, Cartrawler, Booking, Expedia, DoYouSpain, Discover, Priceline, Amadeus, VIPCars, μέσα απ’ τις οποίες ο καταναλωτής από κάθε μεριά του πλανήτη που αναζητά car rental στις χώρες που δραστηριοποιείται η Surprice, γίνεται πελάτης της.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ