Αρχική Νέα Η SurPrice Car Rentals εξαγοράστηκε από πολυεθνική
Η SurPrice Car Rentals εξαγοράστηκε από πολυεθνική

Η SurPrice Car Rentals εξαγοράστηκε από πολυεθνική

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η SurPrice Car Rentals εξαγοράστηκε από πολυεθνική και την είδηση έκανε γνωστή ο Νίκος Πασπαλάκης, συνιδρυτής και μέτοχος του ομίλου SurPrice. Το δίκτυο franchise SurPrice Car Rentals δημιουργήθηκε πριν από δεκατέσσερα χρόνια, καθώς ήρθε να καλύψει το κενό που είχαν εντοπίσει οι ιδρυτές της στην αγορά ενοικίασης αυτοκινήτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η SurPrice Car Rentals συμμετείχε στο διεθνή διαγωνισμό World Travel Awards, απέσπασε το χρυσό βραβείο και αναδείχθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η κορυφαία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα για το 2023.

Ο Νίκος Πασπαλάκης έγραψε για την εξαγορά της εταιρείας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Ολοκληρώθηκε το πρώτο κεφάλαιο της SurPrice. Στην 15ετή πορεία μας, γεμάτη συγκινήσεις, χαρές, λύπες, επιτυχίες, και λάθη, έχουμε να πούμε πολλά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή τη διαδρομή και μοιράστηκαν μαζί μας χρόνο και ιδέες. Η νέα εποχή της SurPrice ξεκινά μαζί με τον στρατηγικό επενδυτή Southbridge. Ευχαριστώ τον προσωπικό φίλο, σύμβουλο και πλέον μέλος της οικογένειάς μας, Αναστάσιο Φούγια, καθώς και τον Συνέταιρο της Deloitte Ελλάδος, Αλέξη Δαμαλά και την ομάδα του που εργάστηκαν σκληρά για την ολοκλήρωση αυτής της επένδυσης.

Η τοποθέτηση της Southbridge στην εταιρεία μας αποτελεί τιμή, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Συγκεντρωμένοι αδιάσπαστα στον στόχο μας, εργαζόμαστε αδιακόπως για να γράψουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της SurPrice. Σε όλη την ομάδα της SurPrice που εργάστηκαν με ζήλο και ενθουσιασμό, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ