Αρχική Νέα Η Sinsay ανοίγει 20 νέα καταστήματα στην Ελλάδα
Η Sinsay ανοίγει 20 νέα καταστήματα στην Ελλάδα

Η Sinsay ανοίγει 20 νέα καταστήματα στην Ελλάδα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Sinsay ανοίγει 20 νέα καταστήματα στην Ελλάδα, ενισχύοντας την παρουσία της στη χώρα μας. Σε Ρέντη και λιμάνι Πειραιά τα επόμενα ανοίγματα της αλυσίδας στο τέλος του μήνα, ενώ 300 σημεία θα προστίθενται στο διεθνές δίκτυο της Sinsay ετησίως την επόμενη τριετία. Πρώτοι νέοι σταθμοί για το δίκτυο της Sinsay είναι το Renti Retail Park και το λιμάνι του Πειραιά, με τα εγκαίνια των δύο σημείων να είναι προγραμματισμένα για τις 30 Ιανουαρίου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των καταστημάτων σε 6.

Sinsay Ελλάδα

Σε συνέχεια ενός έτους ανάπτυξης, κατά το οποίο, μετά το Ηράκλειο της Κρήτης, τρία νέα σημεία της αλυσίδας προστέθηκαν σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα, μόλις στο τρίτο τρίμηνο, ο πολωνικός όμιλος συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στις αγορές που καταγράφουν εξαιρετικές προοπτικές για το μέλλον ειδικά της συγκεκριμένης αλυσίδας, η οποία ενισχύει τις πωλήσεις της με διψήφιο ποσοστό. Οι επιδόσεις της Sinsay στην Ελλάδα κρίνονται μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιητικές, με τους Έλληνες καταναλωτές να δείχνουν την προτίμησή τους τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και διαδικτυακά.

Στην επίτευξη του στόχου για δυναμικότερη ανάπτυξη μέσα στο 2024 στην περιοχή μας θα συνδράμει επίσης η λειτουργία ενός νέου κέντρου διανομής στην Ρουμανία, το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί άμεσα.

Η ευρύτερη περιοχή της νότιας Ευρώπης τίθεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τον πολωνικό όμιλο μέσα στο 2024, με τις αγορές της Ρουμανίας, της Σερβίας, της Τσεχίας και της Βουλγαρίας να συγκαταλέγονται στις νέες περιοχές δραστηριοποίησης της αλυσίδας Sinsay. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το τρίτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης 2023/24 (Αύγουστος – Οκτώβριος), οι διεθνείς δραστηριότητες συνεισέφεραν το 57% του συνολικού τζίρου του ομίλου, στόχος που επετεύχθη μέσα από το άνοιγμα 102 νέων καταστημάτων το υπό εξέταση διάστημα, με τον αντίστοιχο ρυθμό ανάπτυξης να ανέρχεται σε 24% σε ετήσια βάση. Στην επίτευξη του στόχου για δυναμικότερη ανάπτυξη μέσα στο 2024 στην περιοχή μας θα συνδράμει επίσης η λειτουργία ενός νέου κέντρου διανομής στην Ρουμανία, το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί άμεσα.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ