Αρχική Νέα Η ψηφιακή εξέλιξη βασικός πυλώνας ανάπτυξης της Coffee Island

Η ψηφιακή εξέλιξη βασικός πυλώνας ανάπτυξης της Coffee Island

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

To δίκτυο franchise Coffee Island, διακρίνοντας έγκαιρα την τάση και τη στροφή στο digital περιβάλλον, επένδυσε σημαντικά στα ψηφιακά του εργαλεία. Αρχικός στόχος της εταιρείας, ήταν όλοι οι καταναλωτές, πανελλαδικά, να έχουν πρόσβαση στα αγαπημένα τους προϊόντα. Σε ελάχιστο χρόνο, αναπτύχθηκε η δυνατότητα αποστολής των προϊόντων του Καφεκοπτείου σε όλα τα σημεία της χώρας, καλύπτοντας ακόμα και περιοχές που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν από κατάστημα Coffee Island.

coffee island franchise kafekopteio   Copy

Παράλληλα, το My Coffee Island ΑΡΡ καθώς και το e-shop της Coffee Island (CoffeeIsland.gr) αναβαθμίστηκαν και νέες υπηρεσίες προστέθηκαν. Ειδικότερα:

SKIP THE LINE, απόλαυση χωρίς αναμονή!

Με την υπηρεσία Skip the Line, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να κάνει την παραγγελία του μέσω του APP ή του coffeeisland.gr επιλέγοντας το κατάστημα που τον εξυπηρετεί, να πληρώνει αν θέλει με κάρτα και τέλος να περνάει από το κατάστημα της επιλογής του και  να παραλαμβάνει την παραγγελία του ανέπαφα και χωρίς αναμονή.

COFFEE MATES, είναι μοναδικό να απολαμβάνεις καφέ με φίλους!

Με αφορμή την ανάγκη επικοινωνίας, έκφρασης και κοινωνικοποίησης εν μέσω περιορισμού της μετακίνησης, η Coffee Island σχεδίασε την υπηρεσία Coffee Mates. Παραγγέλνοντας μέσω του APP ή του coffeeisland.gr και με 4 απλά βήματα, ο καταναλωτής μπορεί, μέσα σε λίγα λεπτά, να στείλει σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε το αγαπημένο ρόφημα του Coffee Mate του ή δώρα με προϊόντα Καφεκοπτείου μαζί με ένα προσωπικό μήνυμα.

coffee island franchise coffee mates

Ο CEO της Coffee Island Κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ SCA

Παράλληλα, άλλη μια ξεχωριστή αναγνώριση και διάκριση ήρθε για την Coffee Island το φθινόπωρο του 2020. O CEO της εταιρείας, Κωσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, εκλέχτηκε αντιπρόεδρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Specialty Coffee Association (SCA) για το χρονικό διάστημα 2021 – 2022 ενώ τον Ιανουάριο του 2023 θα αναλάβει την προεδρία του Συνδέσμου. Η Coffee Island, με την ενεργή συμμετοχή της στο SCA, έχει συμβάλλει καταλυτικά στην ανάπτυξη και την εξέλιξη της σκηνής του καφέ με την υψηλή τεχνογνωσία, τη διαρκή έρευνα, τη συνεχή επένδυση στην εκπαίδευση των στελεχών και των baristi της και τον τρόπο συνεργασίας με τις φάρμες και τους παραγωγούς του καφέ μέσω του Direct Trade.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Coffee Island, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ