Αρχική Νέα Η Pizza Fan στο πλευρό των σεισμόπληκτων Ελασσόνας

Η Pizza Fan στο πλευρό των σεισμόπληκτων Ελασσόνας

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Η Pizza Fan με το χορηγικό πρόγραμμα «Γεύση Συμμετοχής» βρέθηκε στο Δαμάσι Ελασσόνας και με τη βοήθεια του εθελοντικού σώματος Κοινωνικής Πρόνοιας Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός παρείχε στήριξη στους σεισμόπληκτους, μοιράζοντας πίτσες σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Τέτοιες πρακτικές αναδεικνύουν τη συνεισφορά των δικτύων franchise και την ανταπόκρισή τους στις κοινωνικές προκλήσεις και ευαισθησίες του σήμερα.

Η PIZZA FAN είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα franchise pizza delivery στην Ελλάδα, με 78 καταστήματα και 1.500.000 πελάτες πανελλαδικά. Επιπλέον, το κοινό της Κύπρου βρίσκει τις πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις της Pizza Fan σε 2 καταστήματα στη Λευκωσία.

Στόχος της Pizza Fan είναι να καλύψει όλη την Ελλάδα με 140 καταστήματα. Αναφορικά με τις παροχές προς τους συνεργάτες, η εταιρεία προσφέρει 2 ευέλικτα μοντέλα επένδυσης. Η πλήρης επένδυση franchise έχει αρχικό ύψος περίπου 130.000€ συν 20.000€ entry fee. Στο μοντέλο BFL (Business Facility Lease), η εταιρεία κάνει την επένδυση και ο συνεργάτης καταβάλει εγγύηση 40.000€ συν 20.000€ entry fee. Η διαμόρφωση του καταστήματος και ο εξοπλισμός στο μοντέλο BFL γίνεται με έξοδα της εταιρείας.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Pizza Fan, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ