Αρχική Νέα FitnessArt: Η πιο fitness πρόταση στο franchise

FitnessArt: Η πιο fitness πρόταση στο franchise

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

To FitnessArt αποτελεί την νέα γενιά γυμναστηρίων που συνδυάζει την ολιστική άθληση του ασκούμενου με την δημιουργία κοινότητας. Σε έναν καλαίσθητο και ευέλικτο χώρο το FitnessArt δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε ο ασκούμενοι να νιώθουν άνετα την ώρα της προπόνησης.

Στόχος του FitnessArt είναι να δώσει όλα τα εργαλεία στο ασκούμενο να καλλιεργήσει όλες τις fitness αρετές του και να φτάσει στο αποτέλεσμα που επιθυμεί. Ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση έχει και με τους συνεργάτες του, κάνοντας του το σωστό coaching ώστε να φτάσουν στην επιτυχία.

fitnessart franchise 29

Γιατί Fitness Art

Το FitnessArt ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στην εγχώρια αγορά του fitness, προσφέροντας μια άκρως ενδιαφέρουσα πρόταση για κάθε υποψήφιο franchise:

  • Αναγνωρισμένο brand name συνώνυμο του fitness:  Διαμορφώνει τις σύγχρονες τάσεις, παρέχοντας premium υπηρεσίες και ενισχύοντας παράλληλα την έννοια της κοινότητας.
  • Πολυετή εμπειρία στο χώρο του fitness: Δίπλα σου βρίσκονται εξιδεικευμένοι coaches που αποπνέουν εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους ασκούμενους αλλά και στους συνεργάτες.
  • Η φιλοσοφία του FitnessArt βασίζεται στη λογική της δημιουργίας μιας προσωπικής σχέσης μεταξύ γυμναστή και ασκούμενου ώστε ο ασκούμενος να νιώθει ότι o coach του είναι αυτός που τον στηρίζει και τον εμπνέει να συνεχίσει. Αυτό οδηγεί στην υψηλή διακράτηση των πελατών κι άρα, στην πιστότητα και την αύξηση των κερδών.

fitness art 20

  • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται στις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής και του κοινού ακολουθώντας τις νέες τάσεις.
  • Σύγχρονο software κρατήσεων και online μαθημάτων κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Μπες στην οικογένεια του FitnessArt , πατώντας εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ