Αρχική Νέα Η OK Anytime Market Α.Ε. εξαγόρασε 6 καταστήματα της εταιρείας Kosmoplus
Η OK Anytime Markets Α.Ε. εξαγόρασε 6 καταστήματα της εταιρείας Kosmoplus

Η OK Anytime Market Α.Ε. εξαγόρασε 6 καταστήματα της εταιρείας Kosmoplus

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η OK Anytime Market Α.Ε. εξαγόρασε 6 καταστήματα από την εταιρεία Kosmoplus στη Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζοντας τη δυναμική της ανάπτυξη. Τα εν λόγω καταστήματα βρίσκονται στην Καβάλα την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, το Νευροκόπι την Ξάνθη, και στις Σάπες Ροδόπης, είναι εμβαδού 300 – 500 τ.μ., έχουν ήδη ενσωματωθεί στο δίκτυο της εταιρείας και λειτουργούν με την επωνυμία OK! Grocery Super Market & Deli. Το γεγονός ότι η OK Anytime Market Α.Ε. εξαγόρασε 6 καταστήματα δημιουργεί νέα δυναμική, καθώς ισχυροποιεί την παρουσία της στη Βόρεια Ελλάδα με τη λειτουργία συνολικά 28 καταστημάτων που λειτουργούν με την επωνυμία OK! Grocery Super Market & Deli, ενώ διαθέτει και 2 καταστήματα με την επωνυμία OK! Anytime Markets.

OK! Anytime Markets κατάστημα

Το πλάνο ανάπτυξης της OK Anytime Market Α.Ε.

Το πλάνο ανάπτυξης της εταιρείας περιλαμβάνει και τις ανακαινίσεις των καταστημάτων του δικτύου της, ξεκινώντας από το κατάστημα της Καβάλας το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως και εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 8/12 . Στόχος της OK Anytime Market Α.Ε. είναι το 2024 να γίνει ολική ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που προστέθηκαν στο δίκτυό της και να λειτουργήσουν –όσα δεν λειτουργούν ήδη– με τη μέθοδο του Franchising.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως η εταιρεία, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, υλοποίησε ένα πλάνο επενδύσεων που περιλάμβανε εκτός των άλλων και την προσθήκη τεσσάρων καταστημάτων κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2023 και συγκεκριμένα ένα κατάστημα με την επωνυμία «OK! Anytime Markets» στην περιοχή του Ζωγράφου, και τρία με την επωνυμία « OK! Grocery» στην Κάρπαθο, στο Νυδρί Λευκάδας και στην Άφυτο Χαλκιδικής. Τέλος, έχει ήδη προγραμματιστεί η λειτουργία δύο νέων καταστημάτων με την επωνυμία OK! Anytime Markets στο Παγκράτι και το Θησείο και ένα ακόμα OK! Grocery στο Αγρίνιο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


OK! ANYTIME MARKETS | OK! GROCERY SUPER MARKET & DELI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ